Bröllopsnatten på Bomans!

När bröllopsfesten var över och vi ville åka till hotellet så följde min syster och min bonuspappa med! För det var syrran som hade "checkat" in oss tidigare under dagen då vi var ute och åkte runt i bilen efter vigseln!

Ni vet ju att jag hade bokat ett rum som jag tidigar lade upp en bild på. Men vi fick oss en rejäl överraskning! Syrran hade pratat med dom på Bomans om att vi gifte oss, och då hade tjejen som jobbat där fixat så att vi fick en bröllopssvit istället, utan extra kostnad!!!!! Helt otroligt!

Det tog länge innan jag fattade att detta var "vårat" rum! För jag sade hela tiden till syrran "men detta är inte det rum som jag bokade"! Då svarade hon "nej, det vet jag, men NU är det det" med ett flin! Jösses amalia säger jag bara ha ha ha!

Det var en rund säng på rummet och badkaret var en jacuzzi som stog i "vardagsrummet", toaletten var superlyxig och ja hela rummet var fantastiskt! Vi hade även en egen veranda att gå ut på!!

Ja ni får se på bilderna lite så kanske ni förstår lite vad man menar!



Jacuzzin!!!


Denna bilden är tagen när jag ligger i sängen!


Ja som ni ser så tog vi mycket bilder på rummet, för man blev så himla "tagen" av detta rummet! Så otroligt vackert och charmigt!

Självklart så badade både min man och jag i jacuzzin på morgonen när vi hade vaknat!


När vi båda hade badat så gick vi ut och satte oss på verandan en stund innan det var dags att gå och äta lite frukost!


Utsikten från våran veranda!


Här är badstugan som vi hyrde efter frukost!


Nu var det frukost time! Snacka om härlig frukostbuffé! Jag som ÄLSKAR hotellfrukostar!!!! Riktigt mumsigt och man bara "vräker" i sig he he! Supergott och mysigt! Väldigt romantiskt!


Efter vi hade ätit frukost så gick vi till receptionen och lånade badkläder. Så gick vi till badstugan som vi hade hyrt i 1 timme. Vi har den då helt för oss själva! Det är utomhus jacuzzi, stooor bastu inne, relax avdelning och styrketränings redskap om man vill träna lite. Så himla lyxigt och jättemysigt hade vi det!!! Det går inte att beskriva med ord!

Utomhus jacuzzin! Här satt man som i sköna "stolar" och blev masserad när den var igång! Helt underbart!


Relaxrummet inne i stugan!


Bastun


Ja det var helt underbart! 1 timme gick jättefort! Så då gick vi upp och duschade av oss och gjorde oss senare iordning. Vi hade reserverat bort på Marsipanbutiken kl 12.30 där mina föräldrar, svärföräldrar och min syster med familj skulle träffas på en fika och prata om gårdagen mm.

Här är vi utanför mitt "smultronställe" på Kutters



Ja vi hade en oförglömlig bröllopsnatt och en fantastisk dag dagen efter bröllopet!


Kram Fru. Lindstrand

Nu är vi gifta!!!

Hej kära bloggläsare! Jag är ledsen att jag inte har haft tid att uppdatera bloggen på någon vecka, men det har varit fullt ös hi hi! Nu är vi äntligen gifta!!

Jag kan bara säga "WOW" vilken underbar dag! Den dagen var den mest fantastiska, romantiska och helt otroliga dag som jag någonsin fått vara med om (förutom när vi fick vår son förståss)! Det blev helt över alla mina förväntningar! UNDERBART!

Dagen började med att jag vaknade kl 7!! Nej jag ställde inte klockan, men jag kunde bara inte sova längre ha ha ha! Det var då jag såg att det skulle bli riktigt härligt väder! Solen sken och graderna höll på att stiga ute! UNDERBART!! Då gick jag upp och ställde mig i duschen, innan alla andra. Sedan tog jag det lite lugnt och åt lite frukost, eller försökte äta lite frukost kanske jag ska säga ha ha ha! När klockan var 9.00 så åkte jag och min bonuspappa och hämtade min brudbukett, näbb blommorna och knapphålsblommorna hos floristen. Dom var sååå fina!

När klockan var 10.00 så kom min make up artist hem till min syster. Så jag knallade direkt upp till henne med alla mina saker och kläder. Vi började direkt att sätta fart med sminkningen. Vilken lyx det var, att bli ompysslad och sminkad av någon annan hi hi! Under tiden så kom min svärfar upp och tog lite bilder på "omvandlingen". Han är nämligen en väldigt duktig fotograf!

Här sminkas jag och får håret stylat!


Här har jag bytt om och får håret stylat!


Inte mycket kvar, bara lite "finslip" hi hi!


Så efter att man fått i sig några glas med vin och att man blivit sminkad och fin i håret så ringde jag till Danne och sa att han/dom nu kan komma över med bilen så att vi kunde åka iväg och fota oss lite innan vigseln. Vi åkte ut till Tullgarn slott och tog bilder där ute, det är så otroligt fint där ute!




När vi hade stått där och fotat en stund så var det dags att rusa iväg till kyrkan. Tiden gick så otroligt fort hi hi! Åh vad bröllopsnerverna drog ihop sig när vi stog i kyrkan! Alla barnen var så fina! Vi stog och "gömde oss" i kyrkan medans alla
gick och satte sig inne i kyrkan. När kyrkklockorna slog så gick min man själv fram till altaret för att vänta på oss.



Sedan när kyrkklockorna slutat slå så började våran ingångsmarsch låt att spelas. Vi hade "Annies song" av John Denver http://www.youtube.com/watch?v=C21G2OkHEYo

Först gick vår son som var ringbäraren och efter honom så gick mina syskonbarn, sist kom jag gående med min pappa och min bonuspappa på varsinn sida om mig.



Sedan började vigselsermonin! Man var lite "skakig i benen" he he, men det gick bra! Jag grät när vi sa våra löften till varandra. Det är ju så stort detta och kännslorna är starka!




Min systerdotter Emma, som är 9 år, sjöng akapella i kyrkan (dvs. utan musik komp i bakrunden)! Hon var så otroligt duktig och sjöng jättefint!!


Sedan var det dags att i stort sett gå ut! Vi gick ut till "Ronja rövardotter" som spelades på orgel http://www.youtube.com/watch?v=tKCmrR6gymA Det var jättefint!!

Väl ute sedan så kastade folk ris (safflor som vi köpt) i mängder, det tog aldrig slut ha ha ha!



Sedan blev det lite "puss bilder" också hi hi! Och på oss som familj!


En gruppbild på alla som var på vårat bröllop!


Sedan när vi hade fotat klart vid kyrkan, så gick gästerna till Socitetshuset där maten och festen skulle erhållas, medans jag, Daniel, Casper och min svärfar drog en runda med bilen! Sist efter rundan så tog vi lite mer bilder innan vi åkte till Socitetshuset till dom andra.



Sedan kom vi till festen där dom andra var och utbringade brudskål och sedan var det bara att börja äta på förrätten, vilket var toast med skagenröra. Huvudrätten blev köttplankor med rostbiff, kalkon och skinka tillsammans med en massa frukt och grönsaker. Till detta serverades också potatisgratäng, Grekisk potatissallad, bröd och smör och ost mm. Efterrätten blev tårtan som jag gjorde själv. Den blev bra, är faktiskt nöjd själv!



Ena köttplankan! Jätteläckra och goda! Vi hade två sådana plankor!


Mina tårtor som jag gjorde!


Lite bilder under festens gång!


Kenneth stämmer upp till allsång! Jättekul!


Svärfar håller ett jättefint tal som jag aldrig kommer att glömma! Som jag grät!! (Min kära pappa höll också ett tal som var fint så jag grät)


Efter att alla hade ätit och blivit mätta och belåtna så blev det ju dans! Vi hade ju en D.J som spelade på festen! Han var superbra! Ett jättestort tack ska han ha!!

Min man och jag dansade vår första dans till låten "I have the time of my life"
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo



Efter vår underbara dans, så var det dags för min pappa och mig att dansa "far och dotter" dansen! Det var helt underbart! Vi dansade till låten "I loved her first" med Heartland
http://www.youtube.com/watch?v=MXhJ3oCg3K8



Här dansar jag med min underbara svärfar! Tack Malte för allt!!!


Våran präst som vigde oss, Agneta, var också på plats. Vi bjöd henne att äta och fira med oss, vilket hon gärna gjorde! Hon sade att vi "klickade" så bra från första stund och att hon i vanliga fall brukar säga "nej tack", men hon kände direkt att detta skulle hon hemskt gärna vilja följa med på!

Och jösses vilken präst det var, det var "krut" i henne kan jag ju tala om! Så störtskön präst har nog jag aldrig tidigare träffat! Hon "tutade" rödvin och blev rund under fötterna, och hon små svor lite ibland. För hon var ju där som privatperson och inte som präst ju (vilket hon också förklarade och nästan ursäktade sig som sen he he) Men för oss gjorde det ju inget! Det var bara kul! Hon åt, drack och dansade under kvällen! Störtskön "prälle" helt enkelt!



Som ni säkert redan har förstått så har jag en MASSA bilder från bröllopet och festen! Detta inlägget är redan jättestort, så jag nöjer mig lite här faktiskt ha ha ha! Vi hade en fantastisk dag helt enkelt som vi aldrig kommer att glömma!

Tusen tack till alla som var där, och till er som hjälpte till! Ni är underbara!


Stor kram från Fru Lindstrand

Glass kväll i hamnen!

Ikväll så åkte vi ner till torget för att vi trodde att det skulle vara auktion, men det var det inte. Det var inställt pga. vädret? Ja, konstigt var det i vilket fall he he. Men då åkte vi ner till Trosa hamn istället för att köpa glass istället. Vi beställde några riktigt roliga och väldigt goda glassar!

Caspers glass "Hunden" hette den. Söt va hi hi!


Min glass "Trosa båten" hette den (vi delade på den)


Casper är nöjd och mumsar på sin glass!



När vi hade ätit upp och suttit haft det mysigt, så gick vi till båthamnen för att se på båtarna som ligger där. Vi fick då syn på denna stora fina båt!! Den kom från Holland, men vi var bara tvungen att ta kort på den. Den var riktigt "mäktig".



Efter denna lilla "glass o båt tripp" så åkte vi hem igen. Så underbart skönt det har varit idag! Riktigt härligt! Hoppas att ni också har haft det skönt idag!


Kram Tess

Gissa om alla är lyckliga!

Som sagt, på lördag gäller det he he! Då gifter vi oss =) Helt otroligt!!! Så nu går vi i stort sett och myser och småfixar lite och förbereder inför lördagen. Alla är vi glada och humöret är på topp!

Igår så handlade vi det sista till bröllopet, och så gick vi till floristen som ska fixa min brudbukett samt min blivande mans blomma i kavajen, blomma i vår sons kavaj, näbbarnas blommor och sedan fixade vi blommor som vi ska ha på borden i Socitetshuset som dekoration! Ska bli sååå kul att se dessa sedan. Hon som gör blommarangemanget är superduktig (har känt henne sedan man var liten)!

Idag har vi iaf. sol och varmt! Skönt efter molniga och regniga dagar! Så redan igår kväll så ville Casper köra sin fyrhjuling. Det var ett tag sedan som han körde den, så han tycker att det är superskoj nu ju.



De ni! säger Casper he he


En glad kille idag (vid frukost) som skulle åka sin fyrhjuling efter frukosten!


Här får han äntligen köra igen på mormor och morfars tomt! Han kör jättebra och startar och stänger av fyrhjulingen själv nu och "drar iväg" he he (fast han måste ju självklart fråga oss innan han sätter fart givetvis) Men han har kört en liten "bana" på tomten och tycker att livet är toppen!




Efter lite körning på denna så blev det dopp i poolen! Skönt då det blev varmt och solen lyser!

Nu ska jag ut igen i trädgården och ta en fika i solen! Ha det gott mina vänner!

Kram Tess

Har blivit fotograferade nu!

Nu har vi varit iväg och blivit fotograferade utav en journalist på SN (Södermanlands Nyheter) Josefin hette hon som gör repotaget, en jättetrevlig tjej!

Vi hade bestämt att vi skulle träffas kl 14.00 utanför Trosa Stads Kyrka (där vi ska gifta oss) och att vi skulle åka i våran cheva, plus att jag även skulle ta med min brudslöja. Så när vi kom så småpratade vi lite och Casper fick presentera sig och tyckte att livet var toppen! Han ville direkt visa och berätta om bilen för Josefin he he!

Sedan började fotograferingen! Det var superkul!! Det blev några olika bilder, så vi får se vilka bilder hon kommer att använda i tidningen sen (hoppas bara inte att man gjorde grimager eller något annat pinsamt ha ha). Vi kommer att vara med i tidningen någon gång under veckan. Det blir iaf. innan bröllopet sa hon, så vi håller utkik (tur att mina föräldrar prenumererar på tidningen he he)


Här är jag och journalisten/fotografen Josefin! Så otroligt snäll och trevlig person!


Casper och jag redo åka iväg, då vi var färdiga med fotograferingen =)



Ha det gott i "klibb värmen" he he.

Kram Tess

Vilken trevlig "överraskning"!

Jag måste ju bara berätta att tidigare idag (el. igår kanske jag ska skriva för kl är ju 01:05 nu) så gick jag in här och skulle göra ett inlägg om att vädret (som det ser ut just nu, så ska det bli soligt och fint den dagen vi gifter oss, hi hi!)

Då såg jag att någon hade komenterat i ett tidigare inlägg i min blogg. Jag måste ju godkänna varje inlägg innan jag lägger ut dom så att alla kan se. Men då var det iaf. en kvinna som kontaktade mig som var från SN (Södermanlands Nyheter)! Hon sökte efter folk som kommer att gifta sig i Trosa, men som inte är bosatta där, och skriva en artikel om det! Och då hade hon sett MIN blogg, och läst att vi ska gifta oss i Trosa hi hi!!! Hur kul som helst!! Hon ville att jag skulle kontakta henne så fort jag fick syn på detta! Jag fattade ju först inte, och trodde ett ögonblick att det kanske var ett skämt. Men jag kollade upp telefon numret som jag fick och det stämde att det var till SN!

Så jag ringde till henne och hon berättade lite mer om att det är så många som gifter sig i Trosa, men som inte bor där. Och undrar då lite varför man väljer att gifta sig där osv. Så jag berättade om varför vi valt att gifta oss just där och hur vårat bröllop ser ut och hur det kommer att bli och var festen kommer att hållas osv.

Så nu på söndag så ska vi träffas och jag och Danne ska bli fotograferade mm. hi hi! Det är ju bara SÅ roligt :-D

Tänk så det kan bli, bara för att man har en blogg hi hi! Trevliga överraskningar =)


Kram o god natt från Tess

Åh hoppas!!!

Såg idag på Aftonbladet att det ska vara fint väder då vi gifter oss! Hoppas att det blir det *håller hårt i tummen* he he! Visst, det är inte det viktigaste, men det skulle vara skönt iom. att det är ett sommarbröllop.




Men visst, skulle vädret bli ändrat så skulle ändå våran dag bli den bästa dagen oavsett =D

Ja nu är det endast 9 dagar kvar innan den stora dagen är kommen, hi hi! Imorgon har vi som sagt en "dejt" med våran D.J! Det ska bli superskoj! Efter det så ska vi packa vår Cheva -57:a och åka ner till Trosa med all packning. Vi ska spendera veckan före bröllopet där nere, ska bli jättemysigt!

Kram på er alla i sommarvärmen

//Tess


Min blivande man är med i ICA reklam!

Som rubriken säger, min blivande man är med i ICA´s reklamfilm! Jätteskoj, ha ha ha!

Kolla in länken nedan, så får ni se :-D

http://www.ica.se/dans/?d=496262


Kram på er alla där ute!

//Tess

Mycket att göra...

Hej på er kära läsare!
Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat bloggen så mycket som jag igentligen velat! Det är det att jag/vi har haft mycket att göra nu inför vårat bröllop! Det närmar sig nu med STORMSTEG! he he. Idag är det bara 11 dagar kvar hihi!
Känner nervositeten komma....bröllopsnerver he he.

Tyvärr så kan jag inte dela med mig så mycket av vad som händer och sker ang. bröllopet iom. att många som jag känner ska till bröllopet, läser min blogg. Och det ska ju inte visas så mycket i förväg ju he he! Men det jag kan säga är att vi har nu fått nycklarna till bilen som vi får låna (och den får vi låna när som helst sen också, skitkul faktiskt hi hi)

Nu på fredag så ska vi ha en "dejt" med våran D.J för att gå igenom lite låtar och det tekniska osv. Det ska bli jättekul :-D
Men så mycket mer än så kan vi inte säga eller visa *hemligs* Så ni får ha tålamod nu några dagar till hi hi!

Sköt om er nu i semestertiderna hi hi!



Kram Tess

Sommarens juveler.

Idag har vi farit iväg och plockat den Svenska sommarens juveler, nämligen jordgubbar! Jag och Casper är riktiga "jordgubbs fantaster" he he! Vi ÄLSKAR jordgubbar! Så idag så åkte vi till Västerljung och plockade jordgubbar hos bonden där. Men tyvärr så har han struntat i att rensa bland allt ogräs osv. så det var en massa tistlar och andra vassa jobbiga ogräs, men det gick bra ändå. Det fanns massor med jordgubbar att plocka!

En förväntansfull Casper i bilen påväg till bonden


Nu var vi framme! Men så här ser området ut.


En massa blåa lin blommor


Dags att börja plocka dom goda jordgubbarna! Åh man gick ju och åt sig mätt på dom samtidigt he he!


Casper plockar flitigt och duktigt =) Han åt så mycket jordgubbar han orkade hi hi!


Casper och kusinen Thea


Det fanns MASSOR med jordgubbar, men det gällde att man trampade ner tistlarna och ogräset för att komma åt och ta sig fram.



Det blev en hel hink med jordgubbar för mig som jag ska ta med mig hem hi hi! Jag ska frysa in några jordgubbar. Jag ska göra både sylt, saft och kräm på dessa har jag tänkt. Påväg tillbaka hem så stannade vi och plockade några jättefina blåklint och prästkragar, riktigt fina sommarblommor!



Visst ser det härligt ut hi hi!


Casper är glad över alla jordgubbarna he he!


Här är jag med alla mina jordgubbar! Håller på att dela upp dom i påsar så att dom jordgubbar i botten på hinken inte blir så mosade.



Vilken härlig helg det varit för oss! En betydelsefull och rolig helg!

Hoppas att ni som läser detta också har haft det bra =)


Kram från "jordgubbs" Tess

Vilken härlig helg!

I går kom det en riktig regnskur med åska och blixtar. Det var riktigt härligt att se då det varit så himla varmt och haft sådana fina dagar ett tag. Lite mysigt för omväxlings skull. Men den avtog sedan och solen tittade fram igen hi hi! Så när vi åkte ner till mina föräldrar så sken solen för fullt och det var över 30 grader ute....och bilköer förståss. Men bilköerna lättade efter Södertälje =)

När vi kom ner så var min mamma redan i poolen och badade. Så vi packade snabbt in våra saker från bilen och bytte om och "plumsade" ner i poolen vi också! Superhärligt att kunna svalka av sig när det var så klibbigt och varmt! Casper ÄLSKAR att bada i poolen, han vill aldrig gå upp ur poolen. Han kan bada i någon timme utan att kliva upp he he.



Min älskling tar det lugnt under parasollet


När Casper hade badat klart så satt han och morfar och tog det lugnt en stund i deras nya möbler hi hi!


Jag, nöjd och avsvalkad efter badet =)


Så det var så skönt att komma ner till Trosa och slänga sig i poolen, det är så himla mysigt och skönt! Efter vi badat så var det dax för lite middag. Min älskling var grillmästaren som vanligt hi hi! Karrekotletter med crocketter och sås *mums*! Strax efter det så lekte Casper med Thea och Emma en stund. Sedan var det nästan läggdags för Casper. När han somnat så spelade vi Plump en runda (jag vann inte...men kom på delad andra plats med Danne he he). Efter det så var det läggdags för oss också.

Idag (lördag) så hade vi ett bokat möte med prästen i kyrkan kl 12! Det var givande och roligt! Verkligheten slår till riktigt att nu är det nära....inte länge kvar innan vi ska gifta oss hi hi! Prästen är så otroligt härlig och charmig. En sådan person som man bara känner värme och ödmjukhet till, bara possitiv energi och "barnvänlig"! Med på mötet var även Casper och morfar. Casper ställde snällt sina frågor och var så duktig i kyrkan. Prästen blev så himla charmad utav honom, och han blev charmad utav henne också he he. Han t.o.m gav henne en STOR kram och sa "jag tycker om dig" till henne. Och som hon log och njöt av att höra detta!

Här har vi precis anlänt vid kyrkan


Det gamla klocktornet som står vid sidan av kyrkan!


Jag och Casper


När vi hade gått igenom hur allt går till och hur och var vi går och står osv. så tog Danne lite kort inne i kyrkan!


Tänk att där framme ska vi snart stå hi hi!


Efter detta givande och roliga möte så åkte vi hem. Casper var varm och hoppade direkt ner i poolen tillsammans med Emma och Thea he he! Sedan tog vi en fika, mamma hade någon ny tårta som hon köpt med choklad och mint, jättegod! När vi fikat klart så packade jag iordning mina saker som jag skulle ha med mig till min kompis Ullis som är utbildad make up artist, och så gick jag över till min syster, för hon skulle skjutsa mig och vara med som "smakråd".

Det kändes riktigt lyxigt att sitta där och bli ompysslad och sminkad! Det smink som jag hade köpt var helt fel! Jädrar va sur och besviken man blev, KICK`S kan verkligen inte ge råd om foudation och puder passar ens hudfärg! För det jag köpt blev jag "gul aktig" utav!!! #¤%"!¤#¤!!!! Så gå för guds skull ALDRIG till KICK`S och fråga om råd, för dom kan verkligen inte! Min make up artist blev helt VANSINNIG på dom!

MEN, som tur var i detta elände, så hade min syster en foundation och puder som passade mig, så det ordnar sig *drar en suck av lättnad* Så allt blev väldigt bra tillslut *ler stort*! Ullis kommer också att fixa mitt hår hi hi! Det kommer att bli såååå bra! Känner mig supernöjd med allt!

Ni kan få se lite bilder under tiden jag blir sminkad, men ni får inte se resultat än hi hi *hemligt*



Ja...mer får ni inte se he he!

Men det har varit en väldigt rolig och givande dag idag! Imorgon ska vi åka iväg och se om vi kan plocka jordgubbar, det ska bli kul. Precis som när man var barn hi hi!


Kram på er allihop!


Då var det fredag med regn och åska!

Jag kan inte mer än nog tjata om att tiden går fort! Det är redan fredag he he! Och idag så regnar det och åskar, hur mysigt som helst, fast det är fortfarande varmt i luftent!! Det är bra, det behövs lite regnt och "åska ur" lite =)

Idag har vi lite saker att göra, vi ska packa och förbereda oss lite inför helgen. Vi ska åka till Trosa idag! Vi har lite saker inplanerade att göra där i helgen. Men det kan ju vara skönt att åka bil i regnet, jag somnar garanterat ändå ha ha ha!! Jag skriver lite mer sen när vi är nere i Trosa.

Ha det gott allt folk!




Kram Tess

RSS 2.0