Vad dagarna går!

Hej på er allihop!
Nu var det ett tag sen sist som jag skrev. Har haft full upp he he! Man har ju fyllt år bl.a! 30 år minsann, herregud!!! Smått panik över åldern...går det så här fort att fylla 30 så sitter jag snart en 60 åring! Tiden går ruskigt fort he he!

Min fest blev jättelyckad! Jag hade sååå roligt! Kul att alla kunde komma :) Vi var närmare 16 styckna här hemma i vårt lilla hus he he! Lite trångt, men det gick bra ändå :) Jag bjöd på grekisk potatissallad och rostbiff tillsammans med baguetter m. tillbehör. Till efterrätt bjöd jag på glass med kolasås eller chokladsås (alla älskar glass hi hi)

Dukningen!



Mat och dryck intag :)




Casper med sina kusiner Emma och Thea (minsta kusinen ligger i vagnen bakom soffan, lilla Johanna hi hi)



Min syster Linda och jag. Vi har kännt varandra sen vi var 5 respektive 6år, vi är som systrar <3



Det är tur att man har plats för alla att parkera sina bilar! Plus så stog det en bil på parkeringen också hi hi!



"Mormor Gunsan med Villho i knät som älskade potatissalladen och oliverna hi hi! Brevid Gun på vänster sida är lilla Johanna hos hennes mormor hi hi!



Minsta gästen, min lilla systerdotter Johanna



Min son och dom andra barnen såg man knappt sen efter vi ätit mat. Dom var ute och hoppade studsmatta hela tiden och hade skoj hi hi!



Min syster Malin och våran pappa :) (Dom var inte beredda på att jag skulle ta kort där *fniss*)



Sedan så var även min storebror där med sin familj :) Ja vi hade skoj och jag hade jätteroligt!! Fick superfina presenter! Fina blommor i trädgårdskrukor, trädgårdskatt, biljetter till musikalen Mamma Mia (med original ensambeln från London), ljusstakar, hotellövernattning + välja resturang i sthlm och lite till.... TACK ALLIHOP!!! Ni är underbara och jag älskar er!!

Som ni märker så var det en helt fantastisk kväll som jag sent kommer glömma!

Men dagarna går och veckorna bara rusar iväg. Vi har pysslat lite mer på tomten och fixat. Vi har dock en del kvar att göra, men vi stressar inte. Vi vill inte ta bort allt nu första sommaren heller, för vi vill se vad det är som kommer upp mm.

Igår var vi iväg till Skansundet och fiskade strömming för första gången för i år :) Sånt är jätteroligt! Fast igår kom vi nog lite sent, för vi fick inte upp så mycket fisk (7 st närmare bestämt). Mina föräldrar hade åkt dit tidigare igår och då hade dom fått upp på varje drag! Men vi ger oss inte, vi ska snart dit igen (fast åka lite tidigare och inte kl 16 ) och få upp strömming! Vi skulle pröva vad våran lilla "buse" Findus tycker om strömming.

Bilder från Skansundet!

 





Ni skulle se Findus när han fick lukta i påsen med fisken i! Herregud! Han blev som lyrisk och smått tokig. Jag var inte snabb nog att klippa fisken i mindre bitar innan han fick den, för han var uppe på bordet där jag klippte fisken ha ha ha! Det var bara SÅÅÅÅ gott!

Här äter han sin första strömming! Färskare fisk går det inte att få hi hi!



Idag har Findus ätit 2 strömmingar i ett "glufs"! Han äter även upp huvudet och stjärten också och lämnar ingenting kvar! Så det är dags snart som ni märker att ut och fiska fler strömmingar hi hi!

Det blev ett långt inlägg, men ibland blir det så he he!

Ha det så bra där ute!


Kram Tess

RSS 2.0