Smartson söker testpiloter

Hej på er kära läsare!

Nu har jag ett tips för er som älskar mat och matlagning lika mycket som jag gör!! Nu kan man nämligen ansöka om att få bli testpilot för att få smaka på Dr. Oetkers pizzor på Smartson! Det verkar vara riktigt smarriga pizzor som är stenugnsbakade på riktigt och har en frasig och härlig pizzadeg :D Det riktigt vattnades i munnen när man läste och såg dessa, hi hi!


Kolla in denna lilla film om pizzorna!



Visst såg dom härligt goda ut!!! För att få chans att testa dessa pizzor, gå då in på den här länken och anmäl er som testpiloter. Har ni tur så kan ni bli en av dom lyckliga!

http://smartsontestpilot.se/tradizionale/bli-testpilot/


Lycka till allihop!


Kram
Tess


Nya glasögon och tjejmys!

Hej kära läsare!

Nu var det ganska länge sedan som jag bloggade sist, men jag har inte funnit tid till att sitta i lugn och ro och blogga. Men nu tar jag mig lite tid :) Vi har nämligen våra tjejer Emma och Thea här (mina systerdöttrar för er som inte vet). Dem har sovit över här från igår till idag :D Så det har varit såååå mysigt! Äntligen lite fler tjejer i detta huset ha ha!

Thea, hon har nog ärvt min lilla gen ang. mat och baklagning intresse he he! Jag började nämligen när jag var väldigt ung att pröva göra egna maträtter samt bakning som jag bjöd min familj på. Och det var ju inte alltid det blev så gott (dom flesta gångerna faktiskt ha ha ha). Men min familj höll god min och sa att det var gott! NU hade Thea med sig något som vi skulle få äta och ha som "fredagsmys". Hon hade nämligen i bullformar rivit parmesanost och sedan lagt i en Ahlgrens bil i varje form, he he! Sötnöten alltså, hi hi!



Min syster hade så skoj åt mig när vi hämtade tjejerna, för nu får jag igen för alla rätter jag gjorde som liten ha ha ha :) Men det var inte så "illa" ändå, men bättre har man ju smakat. Men Thea stog där så stolt och nöjd med sig själv med dessa, så hon växte ju centimetrar när man sa att "Guuuud så gott det var!" För jag tycker det är viktigt att man ska uppmuntra dem, även om man inte tycker det är gott. För kreativiteten eller fantasin är det minsann inget fel på :)

För Thea tycker att parmesan är ju gott, och Ahlgrens bilar är ju också gott, så det kan ju inte bli mer än supergott tillsammans! Och så tänkte jag med när jag var liten, och gjorde min supergoda macka (trodde jag), som bestog av skogaholm macka med ketchup och banan!! För macka var gott, ketchup tyckte jag om och bananer är ju gott. Så det borde ju bli en toppenmacka eller hur? Ha ha ha!!!

Igår så kom även mina nya glasögon! Jippi!!! Fasen så härligt! Man blir ju som barn på nytt, he he! Jag har nämligen inte köpt nya glasögon på länge, så det var verkligen dags nu! Jag beställde från Lensway och dom var superbra!! Har endast beställt linser därifrån men aldrig glasögon. Hur smidigt som helst! Det kan jag verkligen rekomendera till er som har glasögon :)



Jag är supernöjd över dessa! Och min älskade make tycker att jag är hur fin som helst i dom nya bågarna, han kunde knappt slita blicken från mig igår! Jag borde med andra ord ha bytt glasögon tidigare ha ha ha!! Man fick med en massa saker i lådan från Lensway (jag vet att jag låter som en vandrande reklampelare för Lensway nu ha ha ha). Man fick glasögonfodral, rengörningsmedel, duk och en nyckelring med pytte små skruvmejslar (som passar skruvarna i glasögonen om man behöver justera).



Så med nya glasögon med min styrka + bågar + alla tillbehören som man fick till så kostade detta 568 kr tillsammans med frakten! Helt GALET billigt!! Då kan man köpa flera glasögon med olika bågar om man vill utan att det skall kosta skjortan :)

På kvällen så tittade vi allihop på Let´s Dance och hade det mysigt :D Thea kröp upp hos Danne och myste medans Emma och Casper satt i soffan. Danne och Thea dansade lite dom med när dom satt och tittade hi hi!




Idag har vi tagit det lugnt. Barnen har ritat och tittat på tecknat samt lekt "pang pang" :) Om en stund ska vi skjutsa hem dem och även hälsa på mina föräldrar en stund. För dem kom hem igår från Ullared. Dem åkte i måndags och kom hem igår :)

 

Trevlig helg!

Kram Tess

Tankar och planer...

Hej kära läsare!

Idag har vädret verkligen fått en att drömma sig bort till varmare, soligare bräddgrader! För fy tusan som det har snöat och blåst idag!!! Nu får det vara NOG! Danne har varit ute mest hela dagen idag. Först på förmiddagen så ringde våra grannar och bad om hjälp, då deras bil hade stannat mellan Vagnhärad och Trosa. Den var heldöd. Så Då fick Danne åka dit och hjälpa dem med att först kolla vad problemet var och sedan bogsera dem till Rolle och hans verkstad. Där tog han bilen och behöll den för att kika på och reparera. Så grannarna fick hoppa in i våran bil och så skjutsade Danne hem dem.

Sedan var Danne mest ute hela dagen och gjorde det som han och många flesta andra avskyr att göra nu! SKOTTA!! Herregud som han har skottat idag! För så mycket snö som vi fått...usch nu räcker det! Det fick mig att tänka på varmare länder. Jag drömde mig bort en stund....så skönt det var! Vi har nämligen sagt att så fort vi får råd så ska vi åka till Egypten. Det är en dröm som både Danne och jag har! Jag har alltid fashinerats av pyramider/sfinx och hieroglyfer. När jag var runt 7-8 år, så var jag på biblioteket och hittade böcker med hieroglyfer och vad dom symbolerna betydde mm. och kopierade dem. Jag studerade och ritade av några av dessa också. Och Danne har en dröm om att få dyka röda havet, då han älskar att dyka och har gjort det många gånger innan vi fick Casper, men endast här i Sverige. Mmmm underbart!

Vi har faktiskt redan kollat lite på resor dit och hotell mm. För när vi åker dit så ska vi ha all inklusive på hotellet. Då man kan äta och dricka hur mycket och hur ofta man vill. Men det blir nog inte i år som vi åker dit, men kanske året därpå. För vi har nämligen lite andra planer att göra först, nämligen att återvända till Paris i år! Antingen i sommar eller i höst....vi får se. Men tillbaka ska vi, fast då stanna lite längre än det vi gjorde sist :) Både Danne och jag ÄLSKAR Paris, ja och givetvis våran son också he he! Jag frågade faktiskt Casper här om dagen, i vilket land han skulle kunna tänka sig att bo i...han fick välja precis vilket land som helst. Och han sa "PARIS!! Där vill jag gå i skolan och lära sig franska" sa han. Och där kan man äta hur mycket hummer och snökrabbe ben som man vill, ha ha ha!! "Fast", sa han. "Om man äter det ofta så kanske man tröttnar på det också...hmm...nä, jag får nog äta det lagom ofta, det är nog bäst" sa han eftertänksamt! Min älskade lilla kille...så klok och förståndig hi hi!

Igår kväll, innan han skulle somna och vi höll på att natta honom. Så pratade han om Eiffeltornet. Han hade sin lilla staty av Eiffeltornet i sängen. Han undrade när den byggdes...och jag som inte riktigt kom ihåg det exakta datumet sa att vi kunde kolla upp det idag istället. Och det gjorde vi (dem började att bygga den år 1887 och invigdes år 1889). Och medans jag satt där och läste och berättade för honom om Eiffeltornet, så fick jag även fram lite annan fakta som var rolig. Det är nämligen så att f.o.m år 2002 så har dem varje vinter fixat en isbana uppe i Eiffeltornet för alla att åka på! WOW alltså!!! Det tyckte vi lät helt fantastiskt, och väldigt roligt! Så bara där bestämde vi att vi någon vinter, även om det bara är för en helg, så ska vi åka dit och åka skridskor där bl.a och givetvis även se hur vintern eller kanske t.o.m julpyntningen ser ut i Paris!

Här är lite bilder från det! Visst ser det häftigt ut :) Och skridskor som är så roligt att åka också hi hi! Nytta med nöje! Och Eiffeltornet som har öppet även om kvällarna, då ser man en annan ljussättning på isen som är häftig!



Kolla så perfekt att ha till barn som kanske har lite svårt att hålla sig på benen. Eller om man bara vill sätta sig en stund på isen för att vila och njuta av utsikten!


Detta är några av våra framtidsplaner. Det är viktig att sätta upp mål, och försöka förverkliga sina drömmar i den mån man kan. Kul att ha någonting att se frammemot och sträva efter :) Annars skulle man ju bryta ihop totalt!


Kram på er alla där ute! Och om ni måste ut i snön, så kör försiktigt!

En lugn dag...

Hej kära läsare!

Igår så fick jag ett sånt ryck innan det var middag, att vara ute och gå en runda. Casper ville följa med, och givetvis fick han det. Alltid trevligt med lite sällskap. Danne var hemma och hade koll på middagen. Tanken var att vi skulle gå i rask takt, men vi joggade istället! Och så hade det börjat att snöa ganska mycket, men det hindrade oss inte. Vi joggade med några pauser och gick lite mellan varven. Det var ganska skönt faktiskt!

Det slutade med att vi joggade ca 2,7 km! Det är inte illa för att vara mig (oss) hi hi! Så hem kom vi och in i värmen. Middagen var precis färdig! Jag hade nämligen börjat att kokat höns några timmar innan vi gick ut, och vi gjorde en liten soppa/gryta på det. Vi hade nudlar, kokt broccoli och morrötter till hönsköttet. Tog buljongen som den hade kokats i (som vi hade kryddat) Det blev en väldigt nyttig och TOPPEN middag!



Efter vi hade ätit så hoppade vi in i duschen! Jäklar vad härligt det känns efterråt! Man känner sig så nöjd!! Sov som en stock gjorde vi också hi hi!


Men idag har jag tagit det lugnt med att träna, det är inte bra att gå igång alltför hårt. Man måste vila lite också. Jag har fortfarande träningsvärk lite överallt i kroppen sen i måndags :) Men får se, kanske...men bara kanske ska jag iväg imorgon kväll på ett nytt Friskis & Svettis pass. Men vi får se hur det blir...annars så gör jag det nästa vecka igen. Den enda som verkligen har kämpat idag är min älskling! Han har varit ute och skottat och skottat och skottat!!! Skottade både studsmattan, gångarna, tak...ja allt!! Min store starke man minsann <3

Idag har vi haft Caspers ena klasskompis här. Vi hade bestämt innan jullovet att pojkarna skulle få leka med varandra under lovet. Jesper kom hit vid 10:30 och åkte hem igen kl 15. Så då har dom hunnit leka lite. Fast dom har spelat mycket wii (racing spelet förståss he he) och så tittade dom på en film också, mellan allt lekande och tv spelande :)

Får se om vi ska ta och ringa till Caspers andra klasskompis Svante här i veckan också....för han ville också leka med Casper nu på lovet! Det är många som vill leka med Casper, men det skall funka för oss föräldrar också :)

Ja, det var nog allt för mig just nu. Ska snart ta hand om disken....skoj va..hi hi! Vi hörs senare!

Kram Tess

Nu ska kilona bort!

Hej kära läsare!

Som rubriken säger, nu ska kilona bort! Jag har länge tänkt att börja träna, men har aldrig kommit till skott. Jag har kommit underfund med att mentalt tänka sig göra sit ups, inte hjälper ha ha ha!! Man måste verkligen göra det också :)

Igår fick både Casper och jag riktig träning kan jag ju säga. Det började på morgonen. Då skulle vi gå till våran husläkare som jag hade en tid hos. Och vägen dit härifrån är ca 3,5 km (enkel). Det gick bra att gå, bara man har med sig en flaska med vatten till Casper så funkar det! Men Casper är ju van att gå också :) Efter vi varit hos doktorn, så var Casper lite hungrig. Så vi gick till Krilles (som är som sibylla kiosk kan man säga). Där tog han en korv m. bröd och dryck. När han ätit upp den så fick vi för oss att gå och hälsa på hos Caspers mormor och morfars jobb! Som en liten överraskning tänkte vi hi hi! Så tillsammans hade vi gått 4,9 km när vi stog utanför deras jobb. Så när vi stog där utanför så ringde vi till mormor, och hon blev glatt överraskad av att vi var där. Så hon kom och öppnade åt oss :)

Casper tycker att det är ju så spännande där, då man ser truckar och andra spännande "maskiner"! Sedan gick vi in till morfar där han satt på sitt kontor. Han blev också glatt överraskad och tyckte det var kul att vi kom och höll han lite sällskap :) Vi satt där inne och pratade en stund över vad min läkare hade sagt mm. Sedan kom min mamma tillbaka och undrade om vi ville ha skjuts hem om vi stannade kvar i ca 30 min tills hon slutade. Och det ville vi ju givetvis :) Vi följde med henne när hon gick med en pall till lagret. Casper var så mallig för att han fick hjälpa till att dra den!!

(Jag vet att det är en suddig bild, men man ser ju lite ändå)



Sedan slutade hon efter det och skjutsade hem oss! Tack mamma!! <3 När junior och jag kom hem så tog vi det lugnt en liten stund, men sedan så blev vi lite rastlösa och började att bli lite små hungriga. Och eftersom det var ett sånt härligt väder igår (strålande solsken), så fick jag en idé om att göra en liten brasa ute i lill tunnan igår. Vi har så mycket kartonger (från leksakskartonger vid jul mm.) och annat som man kan elda. Och tänkte grilla korv då samtidigt. Men till min förvåning så var korvarna slut (min man, skåpråttan hade varit i farten hi hi). Men Casper ville att vi skulle grilla den lilla falukorvs stumpen som fanns kvar istället, så det gjorde vi och så skulle vi grilla dom sista marshmallowsarna som fanns kvar.

Något klen pinne för en sådan stor falukorvs bit. Men det gick bra ändå!


Vi hade även en söt liten nyfiken besökare som stog och tittade vad vi gjorde!



Casper vet ju att hjortarna letar efter mat, och fick lite dåligt samvete över att han hade en sådan stor korvbit, så han åt upp ungefär hälften. Sedan kastade han resterna till den här lilla sötnosen! Men Casper visste ju inte att dessa inte äter korv, men han ville ändå "dela med sig". Det är väl alltid någon som blir glad över att hitta en korvbit i dessa tider :)

Sedan började han att grilla sina sista marshmallows, det är riktigt mumsigt tycker han!! Det blir sådan krispig yta och innuti är det som varm, tjock marshmallowkräm :)



En mycket nöjd kille med munnen full med marshmallows :)


Efter vi grillat färdigt så gick vi in i värmen. Spelade lite wii och bara hade det mysigt! Tiden gick fort och det var dags att göra lite middag. Kokt potatis med köttbullar och hemmagjord brunsås fick det bli! Det är något som är populärt här hemma :)

Jag hade under dagen också haft kontakt med en kvinna som har hand om Friskis & Svettis här i Trosa. Dem skulle ha träning på kvällen kl 20! Så det hakade jag ju på!! För nu ska extra kilona bort! Och Casper fick ju också följa med, för Danne har då ännu inte hunnit komma hem från sitt jobb. Plus att Casper ville så görna följa med på "vuxen jympa" :)


Dags att leta fram mina träningskläder och gympaskorna igen! Men här står jag redo som aldrig förr!!


Så började Casper och jag att gå till F&S på kvällskvisten. Det är ju en bit att gå det också, enkel väg är 2,7 km. Det var lagom med folk som var där tyckte jag, inte alltför många eller för några!  Och så började 1 timmes passet! Herrejäklar vilken fart o fläkt säger jag bara!! Jösses, ha ha ha! Men kul var det samtidigt som det var jobbigt! Casper hängde med hela tiden och var SÅ duktig!!!! Dock så hade han lite svårt med kordinatiornerna med både armarna och benen ibland.... men seriöst, vem hade inte det liksom ha ha ha!!! 

Efter att en timme hade gått så var både Casper och jag ganska "möra" på ett skönt sätt. Ja ni förstår nog vad jag menar, hi hi!. Inne i omklädningsrummet så började några tjejer att duscha, och Casper viskade till mig "Mamma, hon är naken! Och jag svarade "Jamen det är ju för att hon ska duscha här. Men du och jag duschar hemma istället" Då tittade Casper på mig med tindrande ögon och med ett brett leende "Men mamma, jag vill duscha här!" Ha ha ha herregud!! Jag kunde knappt hålla mig för asgarv där inne!! Men det blev inget duschande för lilla junior där!

Sedan var det dags för oss att gå hem! Och sammanlagt som Casper och jag gått på hela dagen igår så var det 1 mil! Inte illa minsann! Jag skall även pröva spinning nästa vecka tror jag att det var, som F&S håller i. För här skall tränas till "beach 2011" minsann!! För år 2011 ska bli ett nyttit och ett väldigt bra år för oss! Härlig start på det nya året :)


Kram på er där ute!

Gott Nytt År!!!

Hej kära läsare!

Då har Nyår varit och år 2011 har börjat! Jag känner på mig att detta kommer att bli ett TOPPEN år (magkänsla)! Mitt nyårslöfte är att gå ner i vikt och att bli frisk he he! Jag vet inte om jag kommer att bli frisk...men jag kan ju alltid hoppas! Ner i vikt ska jag försöka göra, det är någonting som jag kan göra ändringar på och styra över iaf. :)

Igår hade vi det såååå underbart härligt!!! Hade en urmysig Nyårsafton!! Först så var ju vi och lämnade Philip. Sedan så åkte vi runt och handlade både raketer och nyårsmiddagen innan vi åkte hem. Vi ville vara själva hemma denna gång, för vi har alltid folk hemma hos oss eller att vi åker iväg till andra. Så nu ville vi bara vara ensamna för en gångs skull :)

När vi kom hem efter handlandet så var det dags att börja med maten. För vi kom nämligen hem mellan 16-17 tiden igår. Först så åkte bakpotatisarna in i ugnen. Sedan så började jag med att skala 1 kg räkor och gjorde iordning en egen skagenröra. Hackade salladen och skar upp baguetten. Sedan när bakpotatisarna var färdiga så fixade vi våra hummrar (3 st, en i var). Delade dom och in i ugnen med lite kryddor. Sedan var det FÄRDIGT!



Detta är "godis"!! Hummer <3 Hela familjen älskar skaldjur! Casper har ju ätit hummer en gång innan, då vi åkte silja line till helsingfors så tog vi upp hummer i hytten. Det ÄLSKADE han. Så vi visste att detta skulle bli en 10 poängare, hi hi! Våran son är en riktig livsnjutare och älskar lite "finare" mat, vilket inte är så vanligt för barn i hans ålder. Får han välja om han ska ha pannkakor eller lax, så väljer han garanterat lax!!



Med lite färskost med vitlökssmak utbrett på varm hummer är "pricken över i:et"! Och den härliga skagenröran med som är FYLLD med räkor till bakpotatisen..wow! Detta rekomenderas verkligen för er finsmakare (skaldjursälskare) att pröva göra någon gång :D



Vi blev så mätta efter denna underbara nyårsrätt, så vi fick vänta med efterrätten, he he! Precis när vi hade ätit färdigt så var det dags att sätta sig i soffan för att titta på "Grevinnan och betjänten". Den får man liksom inte bara missa he he! Casper skrattade så han tjöt här hemma åt den "klantiga" betjänten ha ha ha! Men vem gör inte det, även om man har sett den varje nyår i 30 år så kan man inte låta bli att skratta åt denna lilla sketch :D
Snacka om succé!

Findus fick sin beskärda del också med lite nyårsmat! Han fick lite räkor och sedan så åt han räkskal och lite av hummerskalen :D En mycket nöjd kisse!


Efter vi såg den så började Cirkus Maximum på TV. Den tittade vi också på! För det är lite kul för att just den cirkusen har vi gått på (ganska många gånger). Casper väntade på att få se clownerna, för dom är ju roligast att titta på :D

Men nu var det dags att ta fram efterrätten. Casper blev så lycklig när han såg vad det blev! Och så "fixade" vi till den med lite tomtebloss också för att ge den lite nyårsstil he he!

Jordgubbsrulltårta med grädde och "chokladfingrar" och stjärnströssel!



Sedan så såg vi att filmen "Sällskapsresan 2" började. Och den var vi ju tvungna att titta på he he! Och Casper tyckte att det var så kul att få se sin regissör (Lasse Åberg) i filmen. Att Casper fick se "Stig Helmer" som vuxen i filmen, hi hi! Casper älskade även den filmen he he!

När filmen var slut så började även vi bli lite slut = trötta. Så då var det dags att röra på sig lite, och vi satte igång med wii spelandet hela familjen. Vi körde racing! Det är ju bara sååå kul!! Alla fick vi ett gott skratt!! Sedan gick tiden så fort och det var dags för att gå ut och skjuta raketer. Och jäklar vilken "överraskning" man fick när man gick ut! Vilket snöoväder!!! Men det hade dom ju egentligen sagt också...men shit vilket väder ha ha ha! Aja, det var bara att härda ut, hi hi!

Våra raketer! Vi ville inte ha flera. Detta var allderless lagom! Och det var STORA raketer! Och det blev som sagt lagom nu när vädret inte visade sin charmigaste sida.



Casper hade koll på raketerna medans hans pappa tände en raket i taget!



Fint!! (förutom snöflingorna)



Sedan skrek vi "GOTT NYTT ÅR!!!!" Så högt vi kunde! Och hörde dundren och några raketer som fortfarande pågick när vi var färdiga :D

Min älskling och jag skålade naturligtvis med lite bubbel <3 Skål älskling, jag älskar dig!! Tack för allt i år! Nu blickar vi frammåt tillsammans mot ett nytt allderless underbart år som kommer att bli ett helt fantastiskt år!! Puss <3




Kram Tess

Philip har varit här!

Hej kära läsare!

I Tisdags så åkte vi och mötte upp Marie och Philip i Södertälje. Philip skulle nämligen följa med oss hem och sova över :) Vi hade sagt till pojkarna att dom skulle få sova över hos varandra när dom har jullov :) Som dom har längtat efter varandra!!! Det är ju verkligen jättekul att se dom två ihop! Jag vet att jag alltid skriver så, men det är sant...det skulle vara olagligt om dom INTE fick träffas he he! Dom behöver verkligen varandra, precis som bröder :D

Efter vi hämtade upp Philip så åkte vi och handlade på Coop i Södertälje. Handlade lite mat och annat gottis inför dom kommande dagarna :) Casper hade med sig sina pengar som han fick i julklapp, och handlade ett nytt Wii spel. "Lilla Kycklingen" heter spelet. Casper har den boken här hemma, och så såg han även filmen som gick strax innan julafton på TV. Sedan så köpte han två motorcyklar också, he he! Motorgalen som han är :D

När vi kom hem så började vi att packa upp. Ungarna började direkt att spela Wii!!! Det som var roligt var att Philip hade med sig sin ratt till Wii spelet, för att testa om dom kunde köra två samtidigt. Och det kunde dom! Det var ju superkul!!! Mycket roligare än att vänta och turas om med en ratt.



Philip var här från tisdag till fredag eftermiddag! Vi var mestadels hemma, så att dom verkligen fick leka med varandra och umgås. Dom spelade som sagt mycket Wii och dom lekte med leksaker som dom hade fått i julklapp, och så var dom ute och åkte pulka, snowracer och bräda. Samt följde med på promenad till postlådan (för att inte endast vara inomhus, måste få lite friskluft också).



Men en dag så åkte vi och badade i utomhus spa´t när det var ca -7 grader ute, hi hi! Det var sååå skönt! Det var runt 38 grader i vattnet...mmmm! Det här är livet (som Casper sa, he he). Fast vi fick bada med mössorna på, så att snygg var man inte när man badade he he. Men vad gör väl det när det är så skönt! När vi hade badat färdigt och fått massage så sprang vi barfota i snön och in i värmen, det var en upplevelse i sej kan jag ju säga! Men det är inte långt som man behöver springa barfota, bara några få meter. Barnen tyckte också att det var jätteskönt att ha badat ute :D Riktigt populärt kan jag meddela, he he!



Så det var lite festligt här hemma! Åt en massa gottis och hade det underbart! Vi hade chips, popcorn och grillade marshmallows som är en favorit! Ungarna ÄLSKADE det! En kväll så bjöd vi även på chokladpudding med vispgrädde (och en klyfta clementin). I dessa satte vi även tomtebloss! Det blev lyckat!



Men tiden gick fort och snart var det fredag! Då åkte vi till Södertälje igen och mötte upp Marie. Så möts man halvvägs :) Och för oss var det bara bra, då vi behövde att handla lite raketer och nyårs middagen mm. Men man saknar ju lilla Philip när han inte är här med oss, han är så himla mysig! Men det får bli att vi träffas snart igen :D

Här är bästisarna!




Kram Tess

RSS 2.0