Våran pumpa när den lyser!!

BUUUUU!!! Här är våran läskiga pumpaaaaa! Akta så ni inte drömmer mardrömmar.......(ha ha ha)


HAPPY HALLOWEEN!!

Kram Tess

Halloween idag!

Hej mina kära bloggläsare! Hoppas att ni har en underbart "läskig" dag idag då det är Halloween =) Som "tur" är så har det än så länge inte varit några häxor eller spöken här hemma och knackat på dörren, för jag har inget godis hemma än. Ska dock snart gå iväg och handla lite. Vill ju inte vara den person som alla barnen "hatar" för att dom får en frukt eller liknande he he.

Idag har Casper och jag gjort iordning våran pumpa. Det var roligt och slabbigt! Men usch, jag gillar inte stanken av pumor. Det luktar inte gott alls :S Men jag vet däremot inte om pumpa smakar lika hemskt som det luktar. Men jag orkar inte spara och göra någe utav det, jag kastar allt (kärnor mm).

Så nu väntar jag och Casper på att vi ska tända den och ställa ut den. För jag sa till han att jag tänder den när det är mörkt ute. Men vid den här tiden går det snabbt tills mörkret kommer. Så här såg det ut för oss när vi gjorde iordning pumpan


Casper tycker det är roligt att få "kladda och grisa" lite! Men det gör iof. dom flesta barn he he!


Färdig!


Jag visar en bild sen när vi tänt ljus i pumpan ikväll =)


Åh som vi längtar till imorgon och på tisdag!! Imorgon ska vi iväg och titta på ett hus som vi kanske ska flytta till *håller tummarna* Det ska bli jättekul att åka dit och titta. Bilder har vi redan fått =) Vi vill härifrån innan Casper ska börja i skolan, så han slipper byta skola när han väl börjat.

På tisdag förmiddag så ska vi iväg med Casper till Gamla Stan. För det var en kille som ringde mig igår kväll som ville ha in Casper för provfilming till en reklamfilm för COOP (men den reklamen kommer att visas på Norska TV kanaler). Men det ska bli jättespännande och Casper tycker att det ska bli superkul!!! Han vill att den dagen ska vara redan idag he he!

Sedan på tisdag eftermiddag så ska jag på ett möte med Försäkringskassan. Vi ska prata om att börja arbetsträna! Jag ser jättemycket framemot detta och tycker att det kommer att kännas skönt att börja prova jobba =) Fast på min husläkares order så får inte jag jobba med något ansträngande, så det som är bra för mig är liknande kontorsjobb. Så det ska bli kul att se vad dom säger!

Nä nu kära vänner, så ska jag "bena" iväg till affären och handla det sista till middagen. Idag blir det tacogratäng här hemma. MUMS!!!

Ha en underbar Halloween helg!

Kram Tess

Halloween

Imorgon ska Casper ha halloween firande med dagmammorna. Dom ska hålla till vid gympasalen i skolan. Då brukar dagmammorna bjuda barnen på McDonalds. Två dagmammor brukar åka iväg till "gyllene måsen" och köpa en massa "Happy Meal" till ungarna (den som tar emot deras beställning lär få jobba på bra). Men Casper ser fram emot detta som sjutton. Det är ju kul att klä ut sig, det tycker även jag he he!

Här är han utklädd till "Transformer"



Kram Tess

Vilken överraskning!

Idag blev jag måttligt överraskad! För när vi åkte ner till mina föräldrar så somnade jag (givetvis, som jag alltid gör när vi åker bil ha ha ha). Men när vi stannade sen i Trosa, för att Danne skulle handla lite, så vaknade jag och så tittade jag på mobilen för att kolla hur mycket klockan var. Där hade jag två missade samtal. Det var inget nummer som jag kände igen. Men personen hade lämnat meddelande på min telefonsvarare.

Då var det en tjej som berättade från vilken produktion hon ringde ifrån och att hon önskade att jag skulle gå på deras casting till en reklamfilm på måndag!! Herregud tänkte jag. Jag har annars aldrig blivit uppringd av att folk vill ha med mig, utan det har ju alltid varit jag som sökt till vissa saker och då fått svar att vara med. Så detta var något nytt!

Så när vi kom hem till mina föräldrar så ringde jag upp henne. Hon berättade lite mer för mig och att det var en huvudroll till reklamfilmen som dom sökte efter. Jag frågade även henne ifall dom hade kallat många till denna castingen, men det hade dom inte! Så håll nu tummarna för mig på måndag nästa vecka!!!! Som jag längtar nu, det ska bli jättespännande!

Casting har inte jag gått på evigheter! Sist var nog för 10 år sedan då jag var på casting till en av huvudrollerna till den svenska serien "Pappas flicka", men den rollen fick jag inte. Och så var det flera hundra personer på den castingen.

Det ska bli MYCKET spännande!




Ha en fortsatt trevlig fredag kära blogg läsare!

Kram Tess

Bjudit med föräldrarna

Nu har jag även bjudit med mina föräldrar på att dom får gå på "Tinas Cookalong" med mig (igen) den 16:e November. Det ska bli roligt! Så får dom komma ut lite och gå på någonting som dom annars inte gör =) Casper och Daniel ska inte vara med denna gången, dom åker nog undertiden till Dannes jobb och hälsar på lite eller gör något annat skoj.

Tyvärr vet vi inte vem som kommer som "kändis", men det lär märkas he he. Den 2:a november kommer Martin Stenmarck, den skulle man ju velat gå på he he. Men då kunde inte mina föräldrar. Sedan den 26:e är det Mark Levengood som kommer dit. Det var bara den 16:e november som det inte blivit bestämt ännu om vem det blir....så det ska bli spännande! Och även se vad det blir för mat dom ska laga givetvis!!!

Det finns två personer, "kändiskockar/bagare" som jag verkligen älskar, den ena är Tina och den andra är Leila! Tänk om Leila kunde komma till Tinas matprogram ha ha ha! Perfekt!


Nä nu ska jag sluta skriva och ta mig lite medicin mot denna jobbiga migrän som jag har nu! Hatar att vara så väderberoende!! Och snart så kommer även min syrra hit och lämnar lite bröd som hon bakade igår, snällt va! Jag ÄLSKAR hembakt, det är det bästa som finns!!



Kram på er där ute

Hemligt jobb

Idag har jag varit iväg på "jobb" igen som statist. Fast tyvärr är det suuuperhemligt och jag får inte avslöja någonting om vad det handlade om. Men ni kommer förstå senare varför =) Förhoppningsvis så kommer detta att sändas ganska snart på TV, för då kan jag avslöja vad det är he he.

Som vanligt så höll jag på att missa pendeln när jag skulle åka hemifrån!! Att jag inte lär mej, ha ha! Men det gick bra, jag kom med tåget och kom precis i tid till inspelningsplatsen på Stureplan.

Men vi hade jäkligt kul idag!! Åh vad glad jag är som får göra sånt här. Man träffar så mycket nytt folk! Idag träffade jag ännu fler personer som jag jobbat tillsammans med i andra produktioner, det är jättekul!

Jag bjuder på en bild. Det är jag och goa Renee! Åh vad kul hon och jag hade det!! Vilken fantastisk människa hon är!




Men som jag saknar min lilla prins (min son) som är hos hans mormor o morfar!! Jag längtar som sjutton till fredag då vi ska åka ner till dom =) Vi var tvungna att skaffa barnvakt då jag skulle iväg och jobba på det här "hemliga" och så jobbar danne, dagmammorna jobbade inte idag då dom skulle vara på planeringsmöte och då hade ju inte Casper någonstans att vara. Så därför fick han vara hos mormor och morfar. Men han har jättekul hos dom! Imorgon ska han få vara med sin ena kusin Thea och vara med henne i skolan, för det ville han redan vara idag he he!

Det var allt för mig just nu! Ha det gott där ute i höstmörkret och ta hand om varandra!

Kram Tess

Se avsnittet här

För er som missade avsnittet igår så kan ni få se hela avsnittet här! Man ser oss ganska mycket om man kollar noga. Ja ni ser ju var vi stog innan på bilderna i tidigare inlägg och vad vi hade på oss för kläder.



Tycker faktiskt att förrätten och efterrätten verkar jäkligt smarriga! Visst, även varmrätten också, men förrätten och efterrätten väckte mitt intresse! Kanske man ska pröva att göra någon dag =)


Kram Tess

Tinas Cookalong!

Ikväll var vi iväg på "Tinas Cookalong" där vi var publik! Det var roligt! Fast det kunde ha varit en lite roligare kändis som var med tycker jag, men det var okej. Idag var det Pernilla Wahlgren som var hos Tina. Men det var roligt ändå =) Det var mycket folk som var där! Så när vi kom dit och skulle parkera bilen så var där redan en ganska lång kö utanför filmhuset! Folk satt på stolar och det verkade som att dom hade suttit där väldigt länge (?)

Vi kom när det var ca 20 min kvar till insläppet. Men sedan så öppnade dom dörrarna och man kom in fort, det flöt på bra. När man väl var därinne så fick man hänga av sig sina jackor och så fick man köpa vin om man ville. Ett glas 20:- både vitt och rött. Jag kunde ju ha tagit ett glas vin, men det var en lång kö så jag struntade i det.

Sedan så stog vi i en kö igen i väntan på att få komma in i studion. Men tiden gick ganska fort och när dom öppnade dörrarna så var folk mer eller mindre som "galna"! Dom kom med armbågar och trängdes, herregud! Detta är ett matlagningsprogram, och dom som var värst med detta var äldre damer! Aja, väl inne i studion så blev det genast bättre. Vi stog vid den ena stora bildskärmen där dom visade barnen som lagade mat samtidigt som Tina. Casper stog längst fram och vi stog snett bakom han.

Lite bilder därifrån

Här är mina älskade killar i väntan på att få komma in i studion!




Casper står framför den äldre damen med ryggen mot kameran


Jag


Casper står och tittar på och klappar händerna så bra så he he! Han tyckte också att detta var roligt =)


Pernilla skar sig på fingret när dom gjorde förrätten, så här tar hon på ett plåster (vilket jag inte märkte att hon gjorde när jag tog bilden)


Här är dom i full gång med matlagningen (varmrätten)


Casper står nedanför till höger och tittar på Tina


Casper tittar på när personal städar och plockar undan efter varje maträtt. Dom kom snabbt fram när det var paus.



Casper står vid "Citronerna" och tittar på när dom lagar mat!


Sedan när inspelningen var över så var vi kvar i studion en stund. Och då fick vi även se Pernillas son Benjamin komma och äta efterrätten. Tyckte bilden blev ganska rolig då det ser ut att kvinnan pekar och säger "ät nu upp Benjamin" ha ha ha!


Och så fotades Casper brevid dessa tjejer också, tjejtjusare som han är hi hi!


Ja jag ville också vara med, då jag gillar Tina skarpt!


Sedan hämtade vi våra jackor och när vi gick ut så fick alla en varsinn "goodie bag". Så vi fick en i var, det var kul! Det var blandade saker i dom, men ändå jättekul att få!


Buddy Hollys turné reklamfilm!

Hej på er kära bloggläsare!
Idag gick jag in på "Buddy Holly - The musical´s" hemsida. Och där fick jag se reklamfilmen som jag är med i. Jättekul! Det blev en bra reklamfilm! Jag är som sagt en av dom tjejerna som står på bron (som man bara ser i någon snabb sekund). Men det är kul att man var med i denna reklamfilm!

Här kan ni se den. Ni hamnar på Startsidan på "Buddy Holly - The musical", men till vänster har ni en "blå ruta" som det står "Filmer, musik, dagbok och bilder". Den klickar ni på så får ni se reklamen =)


http://www.buddythemusical.se/start.html


Nu ska vi äta lite lunch. Sedan så ska vi åka hem till oss i eftermiddag, för ikväll så ska vi (Danne, jag och Casper) vara publik i "Tinas Cookalong".

Vi hörs senare!

Sköt om er


Kram Tess


Mysig och skön dag idag

Inatt har jag sovit riktigt illa! Halsen blev mycket sämre och det kändes som om man hade svalt en stor kaktus, aj aj aj. Men trotts att jag inte hade sovit mycket så var jag inte så värst trött, konstigt igentligen.

Men en som var trött, det var Casper. Han ville "bara vila lite till", sa han. Så han fick väl vila en 5-10 minuter till, för sedan gick jag in till han för att försöka få upp han. Men han var fortfarande trött! Då gick jag ut i köket för att göra lite frukost, så får han komma upp och äta den när den är färdig. Men då möttes jag av en "härlig" syn, det snöade jättemycket ute! Jag gick direkt och sade det till Casper, och då "studsade" han ur sängen och for ut genom rummet som en raket och ut till köket för att titta ut! WOW, riktigt snö, det snöar verkligen! var det första han sa.

Idag var det småbarnsgudstjänst istället för kyrkansbarntimmar, dom har det 1 gång i månaden. Det är faktiskt riktigt mysigt att gå på dessa. Barnen är involverade och prästen (Veronica) pratar så att småbarn förstår. Och så får dom komma fram och fråga och känna på olika saker. Ja svårt att förklara igentligen, man ska ha varit med på en för att förstå. Jag hade lovat Casper att jag skulle vara med honom på småbarnsgudstjänsten idag (fast jag igentligen kände att jag inte var så upplagd till att träffa en massa folk och prata med min "stickiga kaktus" hals). Men jag blev ändå glad att jag gick tillslut, för det är riktigt roligt och Casper är ju glad när jag ser på när han sjunger i kyrkan osv.

Här kommer dom in som ett tåg och plingar på deras små "klockor" samtidigt som dom sjunger.


Sedan fick dom sätta sej och lyssna på prästen. Hon tog även fram den stora bibeln som barnen fick känna på, för den är ju tung (som prästen sa he he).
Här känner Casper på hur tung boken är.


Dagens tema för småbarnsgudstjänsten var att tacka för alla frukter och rotsaker som finns. Prästen hade tagit med sig en påse där alla barnen fick en varsinn frukt/rotsak/grönsak och säga vad det var för något och så fick varje barn en fråga om var dom trodde att den växte någonstans, antingen under jorden eller över jorden. Detta klarade ju Casper galant!

Här fick Casper en potatis


Och den kommer ju från under jorden (om man hade något som växte över jorden så lade man det på bordet)


Här sjunger dom låten om "Herr gurka"


Och här sjunger dom någon annan låt som inte jag kommer ihåg vad den heter!


När detta var över så gick vi direkt in i fikarummet för att äta smörgåsar och dricka kaffe/saft och smaka på all den där frukten som dom hade! Supermysigt!


Här kommer Veronica (prästen) och bjuder barnen på fruktbitar och även att dom fick pröva på att smaka på en liten bit citron samt lukta på en gullök. Det tyckte dom var roligt! Casper smakade på citronen, och det var ju ingen "hit" he he. Men däremot lite vindruvor gick bra hi hi!


När vi hade ätit färdig och fikat klart så var det dags för mej att gå hem. Casper skulle gå med en annan dagmamma (Inger) till "våran" lokal, för där befann sig Rigmor (Caspers dagmamma) för dom hade haft något möte på förmiddagen och kunde inte komma till kyrkan.

Påvägen hem så tog jag lite bilder från ett träd som hade så underbart fina löv tyckte jag (och att det hade slutat att snöa he he). Hösten är bra fin, bara solen skiner. Det är ju faktiskt lite väl tidigt för snö ännu tycker jag, och det är ju ändå inget som får ligga kvar på marken, det smälter bort direkt.


Annars har dagen flytit på bra! Inte gjort så himla mycket, mer tagit det lugnt och vilat halsen vilket kanske var skönt för min man som var hemma ha ha ha ;-)

Hämtade prinsen som vanligt på eftermiddagen och har sedan dess bara myst och haft en lugn och skön dag =) Hoppas att ni också haft en skön onsdag!



Kram Tess


Pyssel och lära.

Tänkte visa vårat lilla pyssel som prinsen och jag gjorde. Vi gjorde "äppel"ljusstakar som man sätter värmeljus i. Dom blev jättefina och det blev riktigt mysigt! Det fattades bara att man hade lite granris som lite mer utsmycknad på fatet, men det får bli en annan gång!

Roligt hade vi iaf. och det är ett väldigt billigt och bra pyssel tips!

Här gröper Casper ur äpplet lite..


Jag gjorde ett rött äpple och Casper gjorde två gröna äpplen. Detta kommer vi att göra fler gånger, och det är även en kul sak att ge bort i present också. Tänkte att hans dagmamma skulle få en sådan här "äppelljusstake" lite senare (hon läser inte bloggen, så därför kan jag skvallra om detta he he)


Dessa tände vi när vi satt och åt middag, det blev jättemysigt!!


Visst ser det mysigt ut?


Lite senare på kvällen så har jag suttit och tränat plus och minus med Casper i hans räknebok, han är riktigt duktig på att räkna och han tycker att det är kul. Och är han duktig så får han en guldstjärna inklistrat i boken av mej, och DET tycker han är roligt och han blir då mer motiverad till att lära sig mer he he. Vi började i boken idag och han gjorde till sidan 11!! Då fick jag be han att sluta för att klockan började bli mycket, men jag lovade att vi skulle fortsätta imorgon kväll he he.



Nu ska jag ta och sätta på en kopp Fänkål te och kura ihop mig i soffan framför tv:n medans det snöar utanför fönstret (synd bara att inte snön får ligga kvar, då det inte är så himla kallt i luften än)

Ha det så mysigt i höstmörkret


Kram Tess

Förkyld...

Ja som ni redan vet så är jag förkyld, inge roligt. Min son är också det, fast inte lika mycket som jag (som tur är och "peppar,peppar...")

Men jag mår iaf. liite bättre idag, så det är skönt! Jag gör ju allt för att bli frisk så fort som möjligt! Och jag tänkte ge ett tips till er där ute som kanske är förkylda. Det är nämligen så att så fort jag blir förkyld så dricker jag Fänkålste. Det lindrar förkylningen och känns mycket bättre. Det dricker även Casper. Det finns att köpa i hälsokostbutiker (jag älskar hälsokostbutiker, och brukar handla där när man blir sjuk)

(Teet ser vitt ut pga. att jag har mjölk i he he)


Sedan så äter man ju inte så mycket när man är sjuk, men jag såg en "Nyhet" bland brödhyllorna i närbutiken och blev intresserad av att pröva! Frökusar heter dom (lite lustigt namn he he) men dom var jättegoda!! Kan verkligen rekomendera dom! Det var inte sista gången som jag köper dessa hi hi! (Sparrissoppan hade jag och Casper som mellanmål idag, mums)



Måste se till att bli frisk fort, för först på måndagkväll ska vi iväg på "Tinas Cookalong" och sedan på ondsdagen så är det dags för "jobb" igen i en humorsketch....men jag har några dagar kvar på att bli frisk ;-)

Ha det gott där ute i kylan! Nu ska snart jag och Casper ta och pyssla lite. Vi ska göra sådana här "äppelljus". Visst är dom fina?




Kram Tess

Maränger

Ikväll fick jag ett ryck efter vi hade ätit middag. Ville göra maränger tillsammans med Casper. Så det ställde vi oss och gjorde. Det var faktiskt första gången som jag gjort sådana maränger, jag vet att det låter konstigt, men det har bara inte blivit att jag prövat att göra dessa. Jag har helt enkelt bakat andra saker tidigare he he ;-)

Casper tyckte att det var kul att vispa med elvispen. Han brukar vilja vispa med den =) Sedan så hjälpte han mig att spritsa ut marängerna på plåten också. Riktigt kul och mysigt!

Så här är resultatet!


Casper provsmakade en för att se om dom var någe goda, och det var dom =D



Det var allt från mig just nu, ha en fortsatt mysig söndagkväll!


Kram Tess

Hämtning av garderob och bortbjudna på middag =)

Hej alla bloggläsare!

Idag är jag tyvärr lite sjuk...förkyld, inte så kul. Den kom fort! För igårkväll när vi kom hem efter att ha varit på en underbar middag hemma hos min ena syster, så kände jag att jag blev sämre och sämre. Men som tur var så har jag ingen feber och sånt jobbigt. Så jag klarar mig ju på lite alvedon (för man är som "öm" i kroppen).

Men jag tänkte berätta lite vad som hände igår =)

Vi tog det lite lugnt på förmiddagen. Sedan på eftermiddagen så såg jag att jag hade haft ett missat samtal, och det var från Marie (Philips mamma) och hon undrade ifall vi fortfarande var intresserade utav garderoben som jag tittat på tidigare. Och det var jag ju! Casper behöver nämligen en garderob i hans rum.

Så jag ringde upp och vi bestämde att vi skulle åka förbi och hämta den. Så nu är Casper glad över att ha en garderob (och jag med he he). Han hade innan endast en byrålåda, men eftersom han växer så blir ju kläderna större och tar mer plats, så det var dags för en garderob he he.

Så här ser den ut!


Det drog lite ut på tiden när vi hämtade den och tills vi fick den på plats. Vi var nämligen bortbjudna på middag hos min ena syrra Linda och hennes sambo Matte som bor i Bandhagen, och vi skulle vara där kl 17.00. Men det var då ungefär vi åkte hemifrån. Jag skyndade mej att "svida om" efter vi fixat med garderoben.

Så här såg jag ut!


När vi väl var på plats hemma hos Linda o Matte så gick vi runt och kollade in deras lägenhet, då vi aldrig varit där sedan dom flyttade dit. Jättefin är den! Snacka om att dom bjöd på mycket mat!! Det var SKITGOTT! Dom bjöd på fläskfilé med potatisgratäng. Till det så fanns det två såser som man fick välja på (eller ha både-och) det var bearnaisesås och en sås som hon hade haft i torkade kantareller (supergott). Sedan serverades det även sallad, vitlöksbröd, fetaost, oliver...jag kan ha glömt något också, men mycket var det och otroligt gott!

Dom bjöd på efterrätt också/fika! Herregud he he! Det blev chokladbollar och äppelpaj med vaniljsås! Ja, man kan ju säga att man inte gick därifrån hungrig iaf. hi hi! Och som vi skrattade och hade kul! Helt underbart kul hade vi. Detta kommer vi göra fler gånger och oftare =D

Här har vi Linda som står och förbereder inför middagen


Dukningen


Casper hade en rolig kväll också, han sade när vi åkte hem att det var "asgrymt" he he! Jag berättade det för Linda och menade att bättre betyg än så kan man ju inte få ha ha ha!


Linda och min kära man, ni som känner honom vet ju att han gärna ska "spexa till det" när man tar kort he he!
Men riktigt trevligt hade vi =)


Jag och Matte


Flirtisen Casper var nöjd och glad (och med mat i mun ha ha ha) =)


Klockan hann bli ganska mycket. Tiden går fort när man har roligt he he! Casper fick en present av Linda o Matte också. Han fick en "Coca-Cola t-shirt" som Linda köpt på hennes jobb. Jättegulligt! Sedan så hade hon även brännt av deras bilder från vårat bröllop i sommras som vi fick, då jag och min älskling gifte oss. Jättekul!



Ja det var som sagt en härlig lördagkväll med mycket gott sällskap och väldigt god mat!

Idag så har jag städat här hemma, fick ett ryck efter att ha tagit alvedon. Knäppt igentligen he he. Städat, tvättat och fixat disken. Men middagen lagar min älskade man, idag blir det revbensbjäll med pommes och sås. Supergott att få "gnaga" lite ibland hi hi!


Ha en fortsatt trevlig söndag och ta hand om er!

Kram Tess

Lite smått och gott...

Ja, nu är det dags för att uppdatera bloggen lite. Det var ett tag sedan, jag har bara haft andra saker att göra. Casper har bl.a varit sjuk (men han är dock helt frisk idag hi hi).

Jag tycker att dagarna bara går och går och tiden bara går och går, fast allting går JÄTTEFORT!! Dagarna flyger förbi, veckorna flyger förbi, helt sjukt. Är det bara jag som känner så?

Igårkväll så blev Casper väldigt glad då han fick en allderless egen dator in på hans rum! Han blev överlycklig he he! Men det är inget internet på den ännu men han kan spela sina CD-Rom spel. Men det tyckte han var toppen! Nu har vi tre datorer i hushållet.




Idag fick vi även biljetterna till "Tinas Cookalong"! Det ska bli jättekul! Vi kommer att vara där den 19:e okt. Alla i publiken får även varsinn "goodiebag med exklusiva prudukter" (det står så). Så undra vad det kan vara *nyfiken ju* hi hi!





Ni får ha en fortsatt trevlig fredagkväll och helg mina kära bloggläsare!

Kram Tess

Reklamfilminspelning idag!

Idag var det dags för reklamfilminspelningen till "Buddy Hollys turne"! Jättekul! Men OJ vad jag fick stressa imorse, jag höll på att missa tåget he he! Jag trodde att jag låg bra till i tidsplaneringen och lämning av min son osv. men där hade jag lite fel. Men det gick, jag kom med tåget hi hi! Skönt!
Men ni kan ju tro att folk stirrade på en när man var ute ha ha ha!

Det var lite oroligt med vädret, men strax innan jag skulle börja gå till pendeln så började molnen att "spricka upp" och det blev ljust och fint (även någon solglimt), så jag tog inte med mig någon paraply (vilket jag senare skulle ångra).

Väl på plats vid samlingspunkten så var där många som redan hade kommit, alla var jättefina i sina 50-tals utstyrslar! Det som var lite kul var att jag träffade på två personer som jag tidigare jobbat tillsammans med, en man (kommer faktiskt inte ihåg hans namn just nu) men vi jobbade som statister i "Våra vänners liv" och sedan träffade jag Agneta, och vi jobbade tillsammans i novellfilmen "Fired". Det var lite kul faktiskt, för vi stog ju och snackade mycket (framför allt Agneta och jag).

Allt drog ut på tiden! Statistansvarig Elena kom och höll oss sällskap. Sedan började det att regna!!! TUSAN att jag inte hade med mig paraplyt ändå!! Aja, vi ställde oss under tak vid konserthuset. Efter ca 1 timmes väntan så var det dags att börja gå till inspelningsplatsen. Och inte slutade det att regna för det! Jag fick gå under Agnetas paraply he he! När vi kom till bron som går över Kungsgatan så stannade vi, för det var på bron vi skulle spela in.
Men då kom ytterligare ett problem! Eftersom det regnade så kunde inte Brolle och hans gäng åka i bussen! Dom var ju på en buss utan tak och spelade musik. Men iom. att dom hade instrumenten som dom har i "Buddy Holly showen" i vanliga fall så fick inte instrumenten bli blöta. Så där stog vi och försökte vänta på att regnet skulle sluta. Som vi frös! Där stog ju vi, dom flesta var tjejer, i klänningar/kjolar och pumps på fötterna i lite tjockare jacka! Nä ingen "hit" direkt he he! Men efter ett tag så bjöd dom på varmt kaffe och te med kakor. Det var RIKTIGT härligt!! Att få i sig något varmt (och skönt för händerna att hålla i en varm kopp)

Men efter en bra stund, så slutade det att regna och då var det ÄNTLIGEN dags för inspelning! Det var jätteroligt! Vi står på bron som Brolles (Buddy Hollys) buss åker under, och vi springer över till andra sidan av bron och skriker och "tjoar" som riktiga fans undertiden!

Denna reklamfilmen kommer att visas på TV 3, kanal 4, kanal 5 och på biosalongerna (ni vet, det brukar ju vara lite reklamer innan biofilmen börjar) i ganska snar framtid! Det ska bli så skoj att få se hur den blev hi hi!

Tyvärr hann jag inte ta så mycket bilder! Men några bjuder jag på!

Här är ett gäng förväntansfulla statister


Här har vi en tjej som berättade exakt hur det ska gå till och om tagningarna var bra!


Utsikten från bron vi stog på, på den här sidan ska Brolles buss komma (deras buss är den svarta bussen, om ni ser den till vänster)


På bron fortfarande, men över till den sidan sprang vi när bussen åkt under bron hi hi!


Ljudkillen är måttligt road ha ha ha!


Vi var några styckna (fast här står vi på bron med våra jackor på oss, innan inspelning)


Här är jag då, så här såg jag ut!


Och här har ni den berömda "Buddy Holly" och hans gäng som åker buss och spelar musik hi hi!



Nä nu ska jag ta och värma mig lite till med en kopp varm te!


Ha det gott mina vänner!

Kram Tess

Reklamfilm

På söndag är det dags igen att få jobba framför kameran =) Denna gången är det en reklamfilm som står på schemat =) Det är en reklamfilm för "Buddy Hollys turné". Brolle Jr. gestaltar Buddy Holly´s karaktär (men det vet dom flesta redan he he).

Så igår var vi iväg och letade reda på 50-tals kläder till mig, det var riktigt roligt faktiskt! Jag hoppas att det blir bra =) Idag har jag tränat lite på håruppsättningen här hemma, och det är inte så lätt som man tror, och träningsvärk i armarna får man ju lätt när man själv ska försöka få ihop en frissyr ha ha ha!

Jag kommer nog att få lite "blickar" på mig när jag på söndag ska sätta mig på pendeln in till stan (huvudstaden) utklädd och sminkad sådär som tjejerna hade på 50-talet ha ha ha! Men det bjuder jag på ;-)

Ni kan få ett "smakprov" på en av mina olika ideér till frissyr och hur jag kommer att se ut! (Jag tänker locka håret som hänger ner sedan med locktång)


Jag ska pröva lite fler frissyrer ikväll, så får vi se vilken jag kommer välja då det är dags *fniss*
Men jag kan ju meddela att detta är riktigt skoj!

Nä nu ska jag ta och fika lite. Jag fick nämligen en tårta idag av min älskade man! Vi firar ingenting, sa han. Men det är för att jag älskar dig....åhhhh så romantiskt *smälter*





Ha det så gott mina vänner! Och glöm inte att ta på er ordentligt med kläder i kylan nu! Så börja leta fram vantar, halsdukar och mössor för det behövs =)


Kram Tess


RSS 2.0