Denna helg 25-27:e sep-09

Även denna helg har det hänt lite saker. Roliga saker då he he! Först på fredagen (löningsfredag, vilken skön känsla he he) då for Danne och jag iväg till Centrum för att handla lite. Jag ville shoppa lite kläder till mig, det skulle jag få som present av min älskade man <3 Men något som han hatar, är att gå in i klädesaffärer och är inte så förtjust i att stå och vänta när jag provar kläder, så han for iväg till Länna en sväng så att jag kunde få pröva kläder i lugn och ro hi hi!

Gud vad man hittar kläder som man vill ha!! Helt vansinnet! Man önskar att man skulle vinna på lotto någon gång he he! Men det blev iaf. två toppar, en kjol och en stickad mössa (börjar bli kallt nu ju). När jag hade gått där en stund så ringde Danne mig, han hade åkt ifrån Länna och befann sig på COOP istället, och där såg han en microvågsugn som han berättade om. Vi behöver ju nämligen en då våran gamla micro brann upp här för någon vecka sedan!! Så jag sa åt han att köpa den och så skulle han komma till centrum igen och möta upp mig efter det.

Sedan gick vi och lunchade innan det var dags för oss att åka hem för att hämta hem våran prins hos dagmamman. Casper var glad, han visste att han skulle gå på disco den kvällen nere i lokalen. Det var ett tag sedan som han var på disco, för dom gånger det varit det så har inte vi varit hemma. Men nu så var det äntligen dags hi hi!

Danne for iväg en stund senare på eftermiddagen för att fixa lite. När han kom hem igen så hade han med sig rosévin till mig. Han visste inte vilken han ville ha för att han sa att det var många som gick och tog från dessa två, så därför kunde han inte välja så jag fick en bag-in-box och en på flaska rosévin. Guuud så gott det var! Nästintill farligt ha ha ha!

Här har ni våran nya micro och mina roséviner hi hi!


Jag kan verkligen rekomendera rosévinet "MATEUS" det var riktigt gott! Det andra bag-in-box vinet har jag inte öppnat än, spar till annat tillfälle :-D

Tiden gick iväg och sedan så var det dags att gå ner till lokalen på disco! Discot var mellan kl 18-21:00 och Casper hade en rolig tid där nere! Han dansade hela kvällen och träffade några kompisar och även blev vän med nya kompisar =)

Här sitter Casper och tar det lite lungt (i typ 10 sek, innan det var dags igen att gå upp och dansa ha ha ha)


Lite hamburgare och chips måste man ju ha också he he!


När vi kom hem sedan på kvällen så tror jag att vi allihop somnade som stockar, vi var alla trötta efter den dagen!


Lördag:

Vi gick upp tidigt då vi skulle möta upp mina föräldrar och min storasyster på vägen till Täby loppis. Vi skulle stå på loppis! Mina föräldrar har aldrig stått där tidigare, inte syrran heller för den delen. Men efter vad vi berättat så blev dom sugna på att också vilja stå där. Och SHIT va folk det var där!! Det var det "värsta" vi varit med om!! Kul är det ju, men herregud! Man skulle inte kunna gå igenom hela området innan dom stängde!

Morfar till vänster, vi står brevid dom och säljer


Danne tar det lugnt i våran bil =)


Vårat bord! Vi hade mer saker på marken framför bordet också!


Casper sitter i mormor och morfars bil och "kör" lite he he!


Måste bara säga att Casper är så duktig att stå på loppis, han klagar aldrig eller gnäller att han har det tråkigt! Helt otrolig är han! Men det är klart, han har ju fått köpa lite leksaker från loppiset också så han har lite att leka med och bli lite glad över. Det är ju så billigt!!!

Här sitter han och leker lite med sina bilar


Mormor och morfar hade även med sig en stor påse full med plommon från deras plommonträd! Det var jättegott att sitta och smaska på!


Danne hittade en "liten" leksak till Casper en stund senare. Nämligen en jättestor radiostyrd truck!!! Så gissa om Casper blev glad över den! Här sitter han med sin nya leksak och med en ny vän vars mamma också stog och sålde saker på loppis (snett mittemot oss)


När allt var slut och över, så packade vi ihop våra saker och åkte därifrån. Vi allihop hade gått "plus i kassan" och det är ju alltid bra hi hi! Vi åkte till Västberga till McDonalds där för att äta middag tillsammans, innan mina föräldrar och storasyster åkte hem sen.

Men det var en mysig och härlig dag i solen!



Söndag:
Idag har jag varit jättetrött! Eller jag var inte det på morgonen, för jag vaknade vid 7 på morgonen och var pigg och gick upp. Casper sov i våran säng för att han hade drömt en mardröm inatt, och då sover jag inge vidare om nätterna för att han ligger verkligen inte still när han sover, men ändå var jag pigg. Hur konstigt som helst.

Men när kl var 8:15 så fick jag sällskap av Casper. Då hade han vaknat och ville ha frukost. Sedan under förmiddagen så blev jag tröttare och tröttare....så vid lunchtid så var jag tvungen att gå och lägga mig för att sova en stund. Det var skönt! Danne var ju med Casper, så jag fick sova tills jag vaknade igen =)

Efter jag hade vaknat och efter vi käkat lite mat så åkte vi till COOP för att handla lite mat mm. När vi gick där så såg vi även en fin barncykel som Casper ville ha. Den han har är ju lite liten och har stödhjul. Denna hade ju inga stödhjul. Den var nedsatt i pris för att det var det sista och det var visningsexet som var till salu! Så den köpte vi till han. Han har ju länge velat att lära sig att cykla utan stödhjul!

Så vi "rusade" hem så att han kunde få träna lite. Jag höll i han 3 gånger, sedan kunde han cykla själv!!! Helt otroligt! Åh så skoj han hade och snacka om stolt! Även jag och Danne är väldigt glada och stolta åt honom. Det bara lös upp i hela ansiktet på honom och han ville knappt in igen sen när det började att bli mörkt ute ha ha ha!

Här är han på sin nya fina cykel


Så ni kan ju tro att han längtar till imorgon då han ska cykla till sin dagmamma och visa upp sin nya cykel, plus att han kan cykla utan stödhjul =)

När vi kom in sedan så hade vi lite myspys i soffan och tittade på en film som jag köpte idag "En shopaholics bekännelser". Till det så smarrade vi "rosa bandet" bilar, micropopcorn, chips och hallonsoda! Det var en riktigt mysig stund med hela familjen=)



Som sagt, det har varit en härlig helg igen he he! Hoppas att ni har haft en lika härlig helg som vi haft!


Kram Tess


Roligt! Statist jobb igen!

Jag måste få berätta någonting roligt som hände mig igår kväll. Jag skulle precis börja med middagen då min mobil ringde. Jag kände inte igen nummret, jag visste inte vem som ringde. Men det var en tjej som ringde mig och ville att jag skulle komma och jobba som statist åt dom imorgon (idag) i en Novellfilm!

Snacka om att jag blev paff! Inte trodde jag att folk skulle ringa upp MIG sådär och fråga ha ha ha! Men jag hade ett problem, nämligen att vi inte hade någon som kunde passa Casper. Så jag sa "nej tyvärr" först till henne och så lade vi på luren. Jag var då tvungen att ringa Danne för att berätta detta, för jag tyckte fortfarande att det var skitkul att dom ringde! Han blev också jätteglad för min skull och tyckte att vi kunde höra oss för först om någon kunde ha Casper på eftermiddagen.

Så jag ringde tillbaks till den här tjejen och bad henne att ge mig 5-10 minuter så att jag kunde ringa och höra mig för hos folk om någon kunde vara barnvakt. Så jag ringde till Caspers bästa kompis mamma och berättade alltihop för henne, och hon kunde självklart ta Casper! Jättesnällt! Så jag hade barnvakt! Glad som jag var, ringde jag tillbaks till tjejen och bekräftade att jag kunde vara med =)

Så idag har jag varit en banktjänstekvinna, alltså en kvinna som jobbar på en bank. Mer kan jag inte berätta. Men jag kan däremot berätta att detta är en Novellfilm (1 av 8 novellfilmer) som kommer att vara med och tävla i Göteborgs filmfestival och hoppas på Novellfilmspris. Detta är ett samarbete mellan SVT och Svenska Filminstitutet där syftet är att få fram nya förmågor inom svensk film och TV-dramatik. 

SVT kommer att visa alla 8 novellfilmer (som tävlat) på TV i vår någon gång. Och vi statister kommer att få hem filmen som är ca 30 min lång hemskickad, så alla får filmen hi hi =)

Skådisarna som var med idag var supertrevliga och roliga! Härliga människor att "jobba" med =) Tyvärr så kunde jag inte fotografera så mycket, då det var tagningar hela tiden. Men några bilder tog jag iaf.


Här är bordet med godsakerna på, dom bjöd på mackor, massa godis, kakor, bullar, frukt, olika läskedrycker mm. (man kan ju lätt gå upp i vikt om man går på sådana här jobb ofta ha ha ha)


Här är jag med skådisarna. Jag kommer faktiskt inte ihåg namnen på alla. Men hon i mitten är Cecilia Ljung, hon spelade bl.a i komediserien " En ängels tålamod". Mannen som står snett bakom mig har tydligen spelat en "skurk" i en Beck film. Hon till vänster känner jag igen, men vet inte riktigt vilka produktioner hon varit med i (man går ju liksom inte fram o frågar vad dom har gjort tidigare ha ha ha)


Trevligare människor får man nästan leta efter!



Det var allt för mig just nu! Sköt om er där ute!


Kram Tess

Lite mer info =)

Tänkte dela med mig lite mer av filminspelningen från igår (SVT dramas storsatsning). Den heter "Våra vänners liv" som kommer att sändas i tv nästa höst. Det är 10 avsnitt (1 timme/avsnitt). Vi är med i första avsnittet, mot slutet he he.

Jag såg en artikel på internet där skådespelaren Gustav Hammarsten berättade för Arbetarbladet.se lite om serien. Här kan du läsa om den: http://arbetarbladet.se/noje/1.1163531

Det var Gustav Hammarsten som berömde Casper så mycket igår he he!

Gustav Hammarsten


Några andra skådespelare/-skor som vi träffade igår var Jacob Ericksson och Malin Cederbladh. Jättetrevligt och roligt!

Jacob Ericksson


Malin Cederbladh



Ja, det var otroligt roligt att vara där! Jag har som sagt inte hållt på med detta på ca 10 år, så det är ett bra tag sedan som man stog framför kameran! Så det var himla roligt att få göra någonting sånt här igen =)


Kram Tess


Filminspelning!

Imorse ringde min väckarklocka kl 5:00 (vi skulle träffas på SVT kl 7:00)! Och det kan jag säga att det INTE var lätt att trottsa tröttheten med att kliva upp. Fy sjutton för så tidiga mornar! Casper var inte heller pigg att gå upp, men när han väl var uppe så tittade han ut genom köksfönstret och sa "vilken underbar morgon mamma". Han såg att solen var påväg upp! Vilken härlig unge va! Tapper och duktig.

När klockan var 6 så var det dags att åka. Danne skjutsade in oss till SVT´s kontor i Värtahamnen. Där mötte vi upp en gammal vän till mig (Roger) och hans lilla son. Så vi klev in i SVT huset och träffade några fler statister i "receptionen". Men strax därefter så kom SVT´s statistansvarig och hämtade oss (Johannes) och visade oss vägen till kostymavdelningen.

Där fanns två kvinnor på kostymavdelningen som hjälpte till att ta fram kläder, den ena på kvinnliga sidan och den andra på den manliga. Casper fick låna ett par byxor och jacka från SVT. Vit skjorta hade vi tagit med själva. Han blev jättefin!


Här tar en kvinna som jobbar på kostymavd. fram lite kläder


Här har Casper precis bytt om! Visst är han fin hi hi!


Frukost hade vi med oss! Så det var bra att äta sin smörgås innan allt började!


Här är vi påväg till SVT´s kök för att fylla i papper och få lite mer info osv.


Var tvungen att fota en vägg där alla från gamla hederliga "Rederiet" befann sig. Jag älskade den serien när den gick på tv.


När vi hade gått igenom lite saker och fyllt i papper, så var det dags att åka till inspelningsplatsen, Hjorthagenskyrka. Dom hade fixat taxibilar som skulle ta oss dit, men jag och Casper åkte med min vän Roger i hans bil.

Här ska vi snart åka iväg


När vi väl var framme så samlades alla statister i församlingshemmet. Vi bekantade oss med dom andra statisterna. Det som var skönt var att vi var få statister idag, det betyder att vi kan komma att synas mer i tv och att man lättare kan prata med allihop och bekanta sig =) Alla var supertrevliga och hade varit statister innan och gjort lite av det ena och andra inom tv, sånt är skoj =) 



Här är statistansvarige Johannes


Johannes berättade vart alla skulle vara och hur det skulle gå till. Sedan gick vi ut när det var dags, och alla var vi ivriga på att börja. Casper tyckte att det skulle bli så spännande och roligt! Och han var helt fantastisk! Han tog direktiv väldigt bra och gjorde precis som dom sa åt honom att göra utan några som helst probelm. Den ungen har fått så himla mycket beröm av både statister och av kamerafolket samt skådisarna! RIKTIGT roligt!!! Dom sa att han var så jäkla duktig och så himla fin och gentleman och orädd. Han frågade folk och kameramännen om olika saker och tog för sig. Jag är mäkta stolt över min lilla kille!




Lite bilder från omgivningen och folket:

Här är några statister (statistansvarige i mitten)


En del av kamerateamet


Casper får direktiv och förklaring vad han ska göra innan tagning =) Han lyssnade så himla bra på statistansvarige Johannes, dom blev som väldigt goda vänner he he! Min lilla stjärna hi hi!


Förberedning för filmning


Casper i en liten paus i filmningen


Ja det finns ju lite utrustning att "konka" på under en inspelning he he!


Casper tar en fruktstund mellan tagningarna!


SVT bjöd på en massa smörgåsar med massor av olika pålågg, varm o´boy, kaffe, te, yoghurt, jos och jättemycket frukt som man fick springa och ta hur mycket man ville under dagen (när man kunde förståss)


Sedan när allt var klart med inspelningen så åkte Casper och jag med Roger tillbaks till SVT för att lämna tillbaka kläderna som vi lånat. När vi kom dit så fick Casper ännu mer beröm av statistansvarig! Ja, dom hade blivit så himla "tagna" av Casper he he! Han är ju så karismatisk! När vi hade bytt om så skjutsade Roger oss till Stockholm central där Casper och jag tog pendeln hem igen.

Casper ÄLSKADE den här dagen! Åh vad han tyckte om att jobba med detta. Och lön kommer han att få också, så det blir ju hans första egna tjänade pengar he he! Han säger själv att han vill fortsätta att jobba med detta hi hi! Superskoj =)

Serien kommer att sändas nästa höst på SVT!


Kram från en trött Tess *natti*


Lägga oss tidigt ikväll...

Ikväll blir det att vi måste lägga oss tidigt!! Imorgon ska vi nämligen iväg på statistjobb, Casper och jag. Vi ska träffas kl 7 redan inne i stan, så gissa om man kommer vara trött, jag som inte är van att gå upp så tidigt ha ha ha!

Men det ska bli riktigt spännande och roligt! Det var faktiskt 10 år sedan som jag stog framför kameran! Casper ser framemot det lika mycket som jag, även fast han aldrig varit med på ett sånt här "jobb" innan he he. Det ska bli kul att se vad Casper ska få låna för kläder (han ska låna från SVT:s klädavdelning). Själv så har jag dom kläder som behövs och behövde inte låna.

Sedan åker vi ut i bussar till inspelningsplatsen och blir sminkade och stylade =) Jag får INTE glömma att ta med mig digitalkameran för det ingick i rollen som statist att ta kort. Jag kommer även att ta kort privat där också hi hi!

Får även se vad SVT bjuder på för lunch, för dom undrade ifall Casper eller jag hade någon allergi mot någonting, men det har vi ju inte (skönt som sjutton att slippa sånt och få vara friska från allergier)





Kram Tess

Visst e det gott!!

Tänkte bara fresta er med vad Casper och jag har smaskat på =) Jo, "Ben & Jerry´s" glass!!! Jag hade glömt bort att vi hade en sån i frysen! Och sedan så har jag inte sett den heller, då vi har stuvat in en massa fryst mat, så den har liksom hamnat längst in/längst bak. Gissa om Casper (och jag) blev lycklig när vi fann den!

Dessa glassar är dyra, men ljuuuvligt goda!!!!



Gott gotti gott gott =)

Kram från Tess

Patrick Swayze död...

Åh vad sorgligt det var när jag imorse satte på Tv 4 Nyheterna och fick höra att Patrick Swayze avlidit! Han var en utav dom som verkligen gjort intryck på mig genom sina filmer!

Det låter lustigt iom. att man inte kände personen, men det är ändå med ett tungt hjärta och sorg att försöka förstå att han inte finns bland oss längre. Endast 57 år....Men han har ju verkligen kämpat också, vilket han har visat för omvärlden. Han var otroligt stark och envis, vilket jag tror är nycklen (i mångt o mycket) att leva längre. Canser är en riktig mördare! Fy fan för denna hemska sjukdom!

Vila i frid! Nu har du inga smärtor längre...





Fullt ös medvetslös he he!

Hej på er kära blogg läsare!

Jag är ledsen över att jag inte hunnit blogga så mycket som jag velat. Jag har bara varit så trött om kvällarna. Dagarna har bara "sprungit" iväg och vi har varit iväg på en hel del på helgerna. Är det inte loppis så är det annat som vi är iväg på he he!

Som nu i helgen, då var vi på lördagen i Roslagstoppet och stog på loppis där tillsammans med mina föräldrar och min syster. Det var kul att träffa dom och att dom också stog och sålde (vi stog brevid varandra). Det var en rolig dag!

Igår (söndag) så var vi på Gröna Lund! Ni kan ju gissa om Casper åkte karuseller ha ha ha! Jösses vad han åkte (han hade åkband och kunde åka hur mycet och hur ofta han ville). Det var en helt fantastisk dag för oss allihop, jättekul att spendera tid tillsammans med familjen på det viset! Moraträsk skulle uppträda där också, men vi gick aldrig till scen för att Casper hade inte tid ha ha ha! Han ville åka karuseller he he!

Tänkte visa bilder från Grönan:

Casper i kön till lilla parisehjulet


Efter Parisehjulet så ville han åka tekoppen! Det var också skoj!


"Yeeehaaa" ropar Casper och lyfter på kepsen ha ha!


Här står han i kö till "Nyckelpigan" den lilla berg-och-dalbanan


Här sätter han sig och gör sig redo att åka iväg hi hi!


Coolingen Casper fyller på vätskeförrådet lite mellan karusellerna he he!


En utsiktsbild på både den nya omtalade Insane och bron över till resturangen/krogen


Vilda musen åkte Danne och Casper tillsammans!


Där uppe åker dom!


Efter detta så blev det lite "taxi körning" för Casper. Och han var riktigt duktig!


Såg en ganska läskigt "vattenfall/fontän". Den både lät och det kom rök och eld ibland ur den he he! Vattnet ur munnen tyckte Casper såg ut som dreggel, och visst har ungen rätt i det he he!


Här åker jag och Casper "Bläckfisken". Denna karusell tyckte han var så rolig så att han åkte den 5 gånger i rad ha ha! Fast jag åkte bara med en gång, resten åkte han själv. Men lite kul att han gillade denna karusell så mycket, för att när jag var i hans ålder, så var den här karusellen min favorit också hi hi!


Visst är vi söta som häxor hi hi!


Danne påväg att köpa kaffe och jag ska köpa sockervadd till Casper


När Danne kom tillbaka efter att ha köpt kaffe, så hade han en liten överaskning till mig. Han hade nämligen köpt varma munkar med nogatcreme att doppa dom i!! Snacka om syndigt gott!!!! Tack älskling!


Casper är glad över sin sockervadd!


Tog en bild på den omtalade nya karusellen Insane! Herregud säger jag bara, nä den kommer jag ALDRIG att åka, för då blir det det sista jag gör på denna jord he he!


Casper prövar lyckan i att hålla bollen på "banan". Men tyvärr, det var väldigt svårt..


Efter detta så åkte han Nyckelpigan och kaffekoppen en gång till. Sedan var det dags att åka hem. Men det var en UNDERBAR dag med familjen och vi allihop hade det jättekul med mycket skratt och bus =)


En annan sak som jag måste skvallra om är att Casper har fått sitt första "jobb" (jag ska också vara med). Nu på torsdag så ska Casper och jag vara statister till en serie som ska sändas på SVT. Det ska bli jättekul och spännande. Det var ju dock några år sedan för mig att stå framför kameran. Jag har ju varit med i lite reklamer och kortfilmer när jag gick i gymnasiet :-D Men detta blir Caspers första "jobb" och han är ÖVERLYCKLIG över detta!


Sköt om er där ute!

Kram Tess


Gröna Lund, here we come!

Jag måste bara dela med mig av en sak som hände idag. Idag så ringde min man från jobbet när han hade lunch (som han brukar göra). Han lät normal och frågade hur det var och vad jag gjorde osv. och allt var ju bara bra med mig. Men sedan så förändrades hans röst och så sa han att han hade blivit kallad till hans chef. Shit tänkte jag, vad var det nu då!!! Och jag frågade direkt om det var något hemskt han hade att berätta (jag är otålig ibland ha ha). Men nej, det var inga dåliga nyheter (jag drar en suck av lättnad he he).

Han berättade att hans chef tyckte att Danne gjorde ett sådan jättebra jobb och dom var mäkta glad över Dannes insats att handskas med allt vad jobbet innebär, och var väldigt glada över att ha honom hos dom. Så som tack och för att visa sin uppskattning på detta så bjuder dom på inträde till Gröna Lund och på två åkband på söndag!

Så nu om vädret och allt blir bra så ska vi till Grönan alltså he he! Visst är det snällt och generöst hi hi. Ja det händer saker hela tiden hos oss, alltid saker att göra och ska iväg på. Men som tur är så är det bara roliga saker som händer (peppar peppar...) hi hi!

Jag är SÅ himla stolt över min man! Han är helt enkelt bäst! Jag älskar honom så mycket!

Det ska bli kul, för vi har inte varit där på 3 år nu. Så det känns lite skoj =)



Kram Tess

 


Afrikanska dvärgklogrodor

Idag har vi fått tre styckna nya inneboenden hos oss! Nämligen afrikanska dvärgklogrodor hi hi! Jag har länge velat ha små grodor, men har inte hittat några. Det var nämligen så att för ca 2 år sedan så åkte jag med mina svärföräldrar till Vellingeblomman i Vellinge för att titta på tomteutställningen dom hade där bland alla blommor mm. Där inne fanns det också en liten djuraffär (mest för akvarie) och där såg jag den första lilla söta grodan som jag blev "kär" i!

När Danne en dag skulle skjutsa våran granne till djuraffären, så såg han små grodor där och berättade den glada nyheten när han kom hem och genast började vi titta runt på olika forum om grodor och information om dom. Sedan så skaffade vi oss alla tillbehör och idag åkte vi iväg och köpte oss 3 små söta grodor he he.

Dom blir inte mer än ca 5 cm långa och lever i vatten. Dom kan leva 10-20 år!
Så här är dom: Den onde, Den gode och Den fule (som danne sa) ha ha ha. Vi vet dock ej kön på dom än, men det kommer vi att märka i vår om någon groda kommer att "sjunga" några kärleksballader ha ha ha!




Ha det så trevligt där ute nu, så ska jag fortsätta att titta på IDOL nu he he

Kram från "grodmamman" Tess

Resa i förlovningspresent av min käre man =)

Åh då har man fått en resa i förlovningspresent i år igen hi hi! I fjol fick jag en förlovningsresa till Paris, och nu fick jag en resa till Wroclaw i Polen. Visst är man lite bortskämd he he *njuter*! Nu firar vi ju inte förlovningsdag förens den 17:e september (varit förlovade i 6 år då), men nu så såg vi att vi kunde få tag i "gratis" flygbiljetter (vi betalade endast 6 öre för oss tre tur o retur) som endast gäller till midnatt i natt! Så Danne "klipte till" och så sa han att jag får denna resa som förlovningspresent *gullig han är va hi hi*!

Vi som älskar gammla byggnader/kyrkor/katedraler och historiska platser, denna resa kommer bli toppen för oss! Plus att se lite annan kultur och livsförhållanden.

Gissa om Casper blev glad, då vi berättade att vi skulle flyga flygplan! Han vill åka redan imorgon säger han ha ha ha!

Tänkte visa lite bilder från Wroclaw, det är så himla fint där!

Market square i Wroclaw


Townhall


Cathedral


Lite andra bilder från Wroclaw:


Sedan är det ju så himla billigt i där! Se här är ett prisförslag på hur billigt det är (cirkapriser då)

Produkt Pris i Polen   Skillnad Svenskt pris
Massage, 60 min 172 kr (88‑257 kr)    
Enkel måltid, gatukök eller liknande, utan dryck 16 kr (12‑20 kr) -61% 41 kr
Öl, importerad, 50 cl, affär 3 kr   -82% 16 kr
Internetcafe, 30 min 7 kr (5‑10 kr) -72% 25 kr
Coca-Cola, 33 cl, servering 39 kr (10‑69 kr)    
Öl, lokal sort, 50 cl, affär 5 kr   -50% 10 kr
Big Mac 11 kr   -64% 30 kr
Bensin, 1 liter 9 kr (6‑13 kr) -19% 11 kr
Taxi, 10 min 20 kr   -85% 130 kr
Vin, flaska, affär 14 kr   -77% 60 kr
Öl, importerad, 50 cl, servering 10 kr   -79% 46 kr
Coca-Cola, 33 cl, affär 3 kr (3‑4 kr) -67% 9 kr
Vatten, 50 cl, affär 2 kr (1‑4 kr) -85% 13 kr
         
         
Öl, lokal sort, 50 cl, servering 10 kr (0‑14 kr) -74% 38 kr


Vi fick tips från en vän till min man att vi inte skulle åka buss, utan det var billigare att åka taxi ha ha ha! Så det kommer vi ju att göra. Plus att han ska tänka ut lite mer sevärdigheter och tips åt oss. Hans flickvän är nämligen härifrån hi hi!

Så nu blir det att förnya mitt pass också nu när man gift sig hi hi! Åh vad man längtar!!!

Jag älskar dig Daniel, du är helt klart den bästa <3


Kram Tess


RSS 2.0