Caspers kalas på Busiz!

Oj vilket kalas det varit idag!! Det blev nog det bästa kalaset som Casper haft, han fick precis som han ville :D Tyvärr så var det många av hans kompisar som var bortresta denna helg (då det är sportlov). Men det blev ändå lagom med barn som kom, då det var MASSOR med andra barn som var där idag! Har aldrig varit där när det varit så mycket *s*!

Igår kväll så hämtade Danne upp Caspers bästa vän Philip efter han slutat jobbet! Så Casper hade ju gått hela dagen igår med att vänta på att han skulle komma he he. Han hade saknat Philip så otroligt mycket <3 Lyckan blev totoal när han kom, det tyckte även Philip som saknat Casper lika mycket. Natten till idag fick inte Casper mycket sömn, just för att han var så spänd inför hans kalas, och började väcka Philip kl 6 på morgonen! Men dom lyckades somna om en stund till och gick inte upp förens runt kl 8 iaf. :) Så ikväll lär dom båda somna som stockar utan problem he he.

Vi hade kalaset på Busiz mellan kl 14-17. Så när vi kom så fick barnen leka och busa i 1 timme. Sedan ropades Caspers namn upp i högtalarna som talade om att deras mat var färdig och fick då gå in i "Motor rummet", som Casper ville ha. (Man fick välja mellan motorrummet, sagorummet eller discorummet). Så in i det häftiga rummet och alla barnen fick sin hamburgetallrik med pommes och MER dryck. Efter maten så blev det sång och paketöppning, vilket vissa barn mer än gärna ville hjälpa till att öppna he he. Men med lite fin tillrättavisning så fick Casper öppna sina paket själv ;-) Många fina presenter fick han, och han var sååå glad!

Efter paketöppningen så for ungarna ut för att fortsätta leka, och vi vuxna gick ut till cafeterian/restaurangen och köpte middag till oss också. För er som inte varit där, så har man full utsikt över lekplatsen från restaurangen. Så man kan sitta lugnt med full koll på barnen ändå.

Efter ett tag så köpte vi en varsinn "Slash" till alla barnen, för dom var så svettiga och törstiga efter all lek och bus. Och precis innan kalaset var slut så fick dom även en varsinn glass. Jag tror att alla hade en jättekul dag! Några slummrade till i bilen på väg hem också he he.

Här kommer det ett "hav med bilder" från kalaset idag!




Nu blir det "Mello" och snacksmys framför TV:n en stund innan läggdags! Och laddar inför nästa kalas imorgon, nämligen Philips kalas :)

Kram Tess

Vilken mix av allt

Ja tänk vilken mix av allt man har! Då menar jag ALLT! Jag är höggravid, förkyld, hostar, spyr, är mitt uppe i flytt, fixar med födelsedagskalas/presenter och "mötet" som kommer med framsteg. Och för att inte glömma foglossingar och halsbränna mitt i allt också! Herregud! När allt är över så behöver jag nog ta in på något vilohem eller någe ha ha :)

Idag så skjutsade vi Casper till hans kusiner, för dom hade bestämt för att leka idag. Vilket passade oss väldigt bra, då vi ändå skulle hålla på att köra över några kartonger till våran lgh. Märker att det inte är lika lätt längre att bära kartonger med en mage i vädret, men tar man det bara lugnt så går det bra :) Innan vi skulle åka iväg en andra gång med kartonger, så tog jag mig en fruktpaus. Hade nämligen köpt en hel ananas på affären tidigare. Och den var så himla god, så att jag tröck i mig hela ananasen själv!! Vilket jag INTE skulle ha gjort!! För fyy fan vad ont i magen jag fick efter det!!! Herregud alltså, det var nog en av det värsta jag varit med om. Men när man tänker efter så var det ju inte så konstingt. Ananas är ju en så stark frukt, och blev lite förmycket av det goda genom att äta upp en hel själv! So litsen and learn people! Gör inte samma misstag som jag!

Så då fick man det också som extra krämpa mitt i allt, perfekt tajming! *suck*. Men det var ändå så himla kul att få komma tillbaka och se lägenheten igen, och man "möblerar i huvudet" hur man ska ha det när vi flyttar in ordentligt :)

Vi fick bort en hel del kartonger faktiskt, och det blev så tomt här hemma nu då vi bott bland kartonger och säckar :) Fick även ena nyckeln för att komma när vi vill och ställa in kartonger, så snällt!

Talade även med en av mina allra bästa vänninor idag och ställde bl.a frågan om hon vill bli gudmor till "pyret". Åh så glad och hedrad hon blev, riktigt roligt! Hennes son och min son är bästa vänner, som bröder nästan. Så nu blir dom verkligen "en i familjen" :) Så härligt!

Presenterna till junior har jag passat på att slå in idag också, så nu är allt i stort sett redo till imorgon. Vi gör tårtan imorgon,för den vill Casper hjälpa till att göra :) Mormor och morfar kommer på kvällen och grattar. Men själva kalaset har han på lördag i Nyköping på busiz! www.busiz.se 

Nu är jag så trött och sliten, så att jag tror att jag kommer att somna när som helst! Tror det är lika bra att ta en tidig kväll när man är så trött. Måste lyssna på kroppen, annars blir jag nog aldrig frisk.



Ha det så gott mina vänner!


Kram Tess

Presenter

Idag så har jag varit iväg och shoppat lite presenter till junior och till min systerdotter. Det var så skönt att vara ute idag i detta underbara väder som vi hade! Strålande solsken och någon + grad. Men man fick dock passa sig noga för istapparna som hängde lösa (som började smällta) vid många affärstak! Men gud så rart det var i solen!!!

Åkte och käkade frukost hos mamma som är ledig varje fredag från jobbet. Sedan så for vi iväg till Järna och in på "Hem ljuva hem". Det var så länge sedan som jag var där, och jag älskar den affären! Hittade lite presenter till både Casper och Emma. Och så gick man ju även på bebisavdelningen...såklart! Och fann några riktigt söta/tuffa kläder som jag inte kunde motstå att köpa!

Kolla in dessa!
Casper tyckte det var klockrent att hans lillasyster skulle ha dödskallekläder, för "hon är ju lika cool som jag" sa han hi hi. Sötnos!


Den understa är ett linne med insydd body, vilket kommer passa bra om vi får en varm sommar :)

När vi var klara i affären så åkte vi tillbaka till Trosa för att hämta upp "morfar" som slutat jobbet, och så åkte vi ner på torget. Gick in på leksaksaffären Albins och köpte lite mera presenter till våran stora kille. Men jag tycker att det är dåligt med presentpapper! Det fanns liksom bara papper med nalle phu på eller "tjejiga" papper...jättetråkigt. Och lite papper på rullarna är det också, typ 2 meter, som inte räcker till så många paket alls. Jättetrist! Så jag fick gå till bokhandeln istället, och det slutade med att jag köpte ett svart papper och ett häftigt presentsnöre istället.

Nåja, det blir säkert bra det här! Och så gick vi till Hannah´s och tog en fika, i väntan på att junior slutar skolan. Där inne mötte vi även Matte, Gun, Ange, Johnny och Jasmine. Ja Trosa är ju inte så stort he he. Men efter en ostfralla i magen och lite dryck så var det dags att hämta våran prins. Han var överlycklig då det var sista dagen i skolan, för nästa vecka är det sportlov!!

När vi hämtade posten så fanns det ett paket där. Och jag visste ju vad det var...det var från farmor och farfar till Casper OCH till bebisen :) Casper blev genast nyfiken! Men jag sa att jag måste öppna det först, utan att han får se (pga. födelsedagspresenten). Tog bort presenten och gömde den. MEN så fick han en annan present som inte var en födelsedagspresent. Nämligen boken "Fågelsång, 150 svenska fåglar och deras läten"! Den såg han när farmor och farfar var här uppe hos oss förut och blev jätteintresserad utav den boken. Så nu hade dom köpt en egen åt han istället :)
Så den tog han direkt och satte sig ner i soffan och gick igenom alla fåglar och deras läten, och sa "mamma, den här har jag hört här ute....och den här fågeln hörde jag hos mormor" osv. Och den boken har han tittat i mer eller mindre hela eftermiddagen och kvällen :)



Och så hade farmor köpt så söta och fina bebiskläder också :D Tusen tack! Längtar nu bara att få sätta på henne kläderna he he :)




Nu ska vi bara ta det lugnt och ha en "slappar kväll", för att sedan ta itu med allt i helgen :)

Kram Tess


Seg som sirap...

Usch vad seg och trött jag varit den här veckan! Blää, har inte tid för detta. Energin kommer snabbt en stund på morgonen, men går nästan lika snabbt igen! Och så går man som i zombie resten av dagen. Hua...har inte tid med detta! Förkylningen är kvar också...värst är den jäkla rethostan som gör mig GALEN!! Hostar så jag spyr hör till vardagen här hemma tyvärr. Ändå försöker jag att äta och dricka mycket, få i mig vitaminer och alla kurer man kan ta mot "skiten". Men bacillerna har ett bra tag om mig tydligen :S

I helgen får vi troligtvis komma till lägenheten och lämna av lite kartonger. Äntligen börjar det hända lite saker hi hi. För vi bor i kartonger här hemma! Ska även iväg och fixa födelsedagspresenter till sonen som fyller år på måndag, och till systerdottern Emma som redan fyllt år.

Magen har växt mycket på sista tiden också. Så extra stor är man, och börjar få problem att sätta på sig strumporna på mornarna. Magen tar i och är i vägen, och man blir helt slut när man är fullt påklädd, ha ha! Ja herregud, ni som har barn/väntar barn vet ju hur det är :) Och våran lilla tös är allt annat än lugn om dagarna/kvällarna. Vilket kan bli riktigt jobbigt när jag får mina hostattacker samtidigt och har halsbränna. Ingen rolig mix. Men bara hon mår bra så är jag glad!



Men nu får det gärna bli April fort!




//Tess

Alla hjärtans dag

Ja, igår så var det Alla hjärtans dag då. Själv så tycker jag att det är lite löjligt att man just DEN dagen ska vara extra vänlig och vara omsorgsfull/kärleksfull mot sin omgivning/familj. För det tycker jag att man ska vara alla dagar! Men visst njuter jag ändå av att bli lite bortskämd (uppvaktad) av min man. Kan inte påstå något annat, för då ljuger jag :) För vem gillar inte att få blommor och presenter +  höra alla dessa fina orden om hur mycket man betyder för någon. Men det hade betytt lika mycket om det hade varit en vanlig dag så att säga, det är det som är min poäng i det hela ;-)

Sonen kom hem med så fina teckningar med hjärtan och klippt ut hjärtan mm. Det är ju så gulligt att få dessa! Jag försöker spara teckningarna i den mån det går, ibland får jag sålla bort några för annars har jag HUUR mycket teckningar som helst! Men dom mest speciella sparar jag.

Vi firade igår kväll när min man kom hem från jobbet. Då blev det pizza till middag, och glass med kolasås till efterrätt!! Gud så gott det var!

Fick sådana fina tulpaner av min älskling! Hade lite problem med att hitta en vas, då vi packat ner allt sånt. Men jag fick sätta dom i ett högre glas, och det passade bra! Och geléhjärtan fick jag, i "Du & Jag" förpackning.



Ringde till min systerdotter Emma som fyllde år denna dagen också till ära! Hela 12 år!! Shit vad tiden går! Läskigt! Vi ska komma till henne i helgen och fira lite. Plus att vi troligtvis kan åka över med några kartonger i lägenheten då också, yey!

Snart fyller ju våran grabb år också! På måndag är det dags :) 8 år minsann, stora killen! Och Danne och jag firar då 9 år tillsammans!! Så vi ska även köpa presenter till han, får ta det i helgen också ha ha ha! Som sagt, det är full rulle hela tiden!

Och för att inte glömma att nämna våran lilla tös i magen också, herregud vilka sparkar jag fått in dom senaste dagarna!! Och mot revbenen, ajjj!! En riktig liten ninja är hon!! Sparkarna är så hårda! Men idag är det 54 dagar kvar tills hon kommer (+ el. - någon dag). I måndags gick jag in i v. 33 (v.32 + 2 idag). Så det går fort där med.


Hoppas att ni hade en mysig alla hjärtans dag också!


Kramar Tess 

Så stolt över min älskade man!

Kan man bli stoltare och gladare över sin man än vad jag är? Nej, jag tror inte det! Han började nämligen på ett nytt jobb igår (fast det är inom samma företag som innan) men nu jobbar han som Kampanjansvarig tjänsteman, och har eget kontor, dator, mobil och allt som hör därtill. Är jätteglad för hans skull! Han verkligen tycker att detta är roligt och ska bli kul! Man märker att han bara lyser upp när han kommer hem, och vill gärna berätta om sin dag :) Lite skillnad från innan, även om han tyckte det var okej det jobb han hade innan också. Men han har ju ändå jobbat på samma jobb tidigare i över 10 år...så nu ville han pröva någonting nytt och klättra uppåt i karriärstegen.

Och bättre jobbtider blir det nu också! Då han jobbar normala kontorstider och kommer vara ledig varje helg samt röda dagar/storhelger. Bara det känns sååå lyxigt!! Och så kommer han hem vettig tid om kvällarna, wow! Nu kommer han hem lagom till middagen, vilket vi verkligen inte är bortskämda med!

Åh vad jag älskar dig, och är så stolt över dig älskling <3




Kram Tess


Typisk måndag!

God morgon på er!
Här vaknar man först kl 6 helt utvilad och relativt pigg. Men jag tänkte ligga kvar i sängen och dra mig, för det var ju en hel timme kvar tills klockan ringer. Och lyckades somna om!! Det var det dummaste jag kunnat göra! För nu sitter jag här så himla trött och seeeeg! Försov oss gjorde vi också, fasen! Stackars junior som fick stressa på morgonen..han var inte pigg han heller, men fick ändå skynda i sig frukosten och klä på sig innan morfar kom och hämtade honom. Han hann inte ens klä på sig helt, innan morfar kom och det var dags att åka. Men junior var glad ändå (som tur var).

Men usch för denna måndag....typisk måndag! Och jordens jäkla finne har jag fått på hakan också!! Mmm...det var ju snyggt! Hoppas dagen bara blir bättre från det här :)



Så, då har man fått gnälla lite i bloggen också, he he! Men jag önskar er andra en bra måndag :)

Kramar Tess

Full rulle på skridskobanan!

Idag så tog vi det lugnt på förmiddagen, då vi gillar att slöa lite först på mornarna :) Och vädret var kalas idag! Strålande solsken och 0 gradigt ute!! Så efter lunchen (jag stekte lite pannkakor) så for vi direkt till skridskobanan. Casper tycker att det är sååå kul att åka! Vi var där en stund igår också, men inte så länge som vi var idag. Och så värmde solen på så himla "gött", det kändes nästan som vårsol faktiskt! Helt underbart och ljuvligt var det! Alla njöt, även om man inte åker skridskor själv så var det bara skönt att vara ute.

Sen stog en klass (läs klassföräldrar!) och sålde fika precis intill banan, vilket var supermysigt och gott! Dom sålde varmkorv m. bröd, Festis, varm saft, kaffe och en hel del fikabröd. Och det var många som var där och åkte idag! Men förstår det då ingen vill ju sitta inomhus en dag som denna :)

Casper har så roligt på isen, så att man nästan får slita bort han därifrån när man ska hem! Trots att han är riktigt trött och benen som spagetti, så envisas han med att åka mera he he. Men efter 3 timmar med skridskoåkning så var det "okej" att sluta, och åka hem istället. Och han var så genomsvettig ungen! Det bara DRÖP om honom! Så det var bara att sätta sig i bilen och åka hem för att duscha :)



Han träffade även på Geronimo på skridskobanan. Han är Emmas och Theas kusin också.


Även om man ramlar så är man glad!


Här har vi den svettigaste ungen som älskar att åka skridskor! Här är strax innan vi åker hem :)



Nu är kycklingen snart klar i ugnen och jag ska sätta på woken. Ja det får bli kycklingwok idag med nudlar. Hoppas att ni också haft en underbar helg!


Kram Tess




Lilla du där inne...

Lilla du där inne, jag undrar så vem du är, jag vet så lite om dig, fast du redan är här. Är det dina tår jag känner, är det ditt hjärta jag hör slå? Är det sant att du har ögon och naglar, och en mage att pussa på? Jag vet så lite om dig, fast du redan är här, men jag älskar dig som tokig, vem du än är.




Kramar från mamma

Gott!

Jag var lite frusen efter att ha varit ute mest hela dagen idag, så då passade jag på att göra min supergoda och enkla tomatsoppa med potatis, korv och riven ost till middag! Åh den är så god! Och man blir så varm i kroppen :)



Fick även dessa av min käre make idag <3 Jag älskar Lindt excellence choklad kakor! Tack älskling, jag älskar dig! Så detta ska jag svulla lite på ikväll, hi hi :)


I skidbacken

Idag var jag med junior och hans skola till skidbacken här i Trosa. Dom hade en vinterdag :) Detta brukar dom ha varje år och är jättemysigt och roligt för barnen (och vuxna). Jag följde med idag, då junior ville det och jag behöver en liten paus från packandet en stund och focusera och ge lite uppmärksamhet på sonen istället. Så imorse var det bara att packa en liten matsäck och göra varm O´boy mm. och bylsa på sej bra kläder. Dock så kan jag inte knäppa mina skidbyxor då magen är i vägen, men dom har hängselen istället som gör att jag inte tappar dom ha ha ha! Tänker ju inte köpa nya skidbyxor nu när det är så lite tid kvar egentligen. Och så hade jag ju en tjock vinterjacka som täcker och värmer bra :)

Gubben min skjutsade oss till backen. När vi kom så var redan ungarna i full gång med att åka skidor, pulka, skridskor, snowboard mm. Och fullt med barn vid skidliften. Så Casper for direkt iväg och åkte pulka som han hade med sig. Träffade min systerdotter Emma där som hade med sig mina vantar som vi glömt i deras bil förut en gång, och tittade även på henne när hon for nerför backen!

Tyvärr så gick Caspers pulka sönder efter ett tag, men fick då låna hans frökens "madrass" som hon hade med sig, för hon hade själv tänkt åka lite! Men jäklar vilken fart det blev för han ha ha! Och dom åkte även flera på den, ja det var riktigt roligt att se. Om jag inte var gravid så hade jag också åkt något, men jag kommer ju knappt upp från marken när man väl satt sej ner, vilken syn det skulle vara ha ha ha!

Men det var en härlig dag som uppskattades av alla! Och så bjöds det på grillad korv m. bröd och festis (även frukt bjöd dom på). Så gott! Men det bästa är ändå att dricka sin varma O´boy ute i vinterkylan, det tycker både Casper och jag!




När allt var över så kom Danne och hämtade oss, och vi åkte hem. Var hemma ca 1 timme innan det var dags igen att åka iväg. Fast denna gång till Mödravårdcentralen. Hon tog blodtryck och blodprov på mig, och allt såg bra ut. Bebisen hade växt också, och passade in i kurvan så fint. Och så fick man ju höra dom ljuvliga ljuden på hennes hjärtljud också <3 Men allt var så bra och våran lilla tös verkar må bra även hon. Nu ska vi inte dit förens den 6 mars igen.

Kramar från "lilla" mig :)

Dessa förkylningar....

Igår kväll/natt fick jag världens hosta också!! Tack för det! Jag hade ju lite hosta innan, men det var inget som varken var jobbigt eller irriterande...förens inatt! Fy vad jag led för min stackars gubbe som fick höra på mina hostattacker hela natten :( Och till råga på det så hade jag jordens halsbränna...fy fan alltså. Men jag har medicin mot halsbrännan, som står vid mitt nattduksbord, så det var bara att ta. Men det var en jobbig natt måste jag säga. Och näsan rinner mer som ett vattenfall idag än dom andra dagarna, vilket inte gör att det inte är så lätt att packa, tvätta, sortera, slänga, sälja saker mm. Bara att bita ihop och ha näsdukarna med sig var man än är. Jag är iaf. glad över att jag inte har feber eller ont i kroppen, får då orkar man ju absolut ingenting, vilket jag inte har tid med.


Kläder som jag köpte till junior igår (3 tröjor och 3 byxor)


Juniors och min middag igår blev fiskpinnar med potatissallad. Lagom när man inte har någon lust att så vid spisen så länge :) Gubben jobbar denna helg, så det är jag som sköter hushållet själv denna helg.



Önskar er en skön söndag!


Kram Tess

Kurera sig...

Usch för denna förkylning! Värst är ju mornarna och kvällarna, annars går man mest och snörvlar och nyser om dagarna. Men idag när jag var på affären så kom jag ihåg ett tips som jag hade fått av min syrra som är bra att dricka vid förkylning. Det är varm svartvinbärssaft! Det har jag aldrig prövat tidigare, så nu när jag väl var på affären och kom ihåg det, så köpte jag hem det till Casper och mej.

Och det var gott faktiskt! Kanske att man kände sig något bättre en stund, men det är ju värt att dricka detta lite då och då.




Kram på er!

Bebiskläder

Har köpt mera bebiskläder till våran lilla flicka :) Det är ju så mysigt med dessa små söta kläder! Nu får man ju tvätta stora kläder, men dessa är så små och tar ingen plats alls. Pytte gulligt! Små söta dockkläder nästan ha ha.



Nähe, nu ska jag ta och fortsätta med packningen, och inte sitta här och "häcka" :) Det finns ju en hel del kvar att packa och dagarna går! Junior hade sovit som en prins i nya sängen inatt. Han sa igår när vi sa godnatt att "Det här är livet" och så lade han sig ner och satte han händerna bakom huvudet och log. Han ville t.o.m knappt upp ur sängen imorse, så det är ett gott tecken på att det var rätt säng vi köpte till han he he. Men däremot så vaknade han förkyld och täppt i näsan...jag har väl lyckats smitta honom lite. Men det är ju ändå fredag och sista dagen i skolan innan helg, så morfar kom och hämtade honom och skjutsade han till skolan (då jag fortfarande har ont i foten och inte vill gå så långt!).

Nä nu ska jag sluta babbla och sätta fart istället! Önskar er alla en härlig fredag, och var försiktiga om ni ska ut i snöovädret!!

Kram Tess


Sova gott

Idag har vi varit iväg och köpt ny säng till junior. Han blev för stor för sin säng han hade, och den har vi nu sålt. Och den hade också bara vanlig skummgummi madrass i och den blev för hård nu tyckte han. Så nu har han fått en riktig resårsäng mediumhård (sultan från Ikea).

Det enda man tycker nu är att sängen är låg. Men det är ju inte så konstigt, då vi är vana med en högre säng med stege :)

Men nu så kommer han att sova så gott om nätterna.




Riktigt stor och härlig säng som är 200 cm lång och 120 cm bred, så han kan bre ut sig ordentligt :) Man ser inte benen på kortet, men det har den he he.


Kram Tess

Mycket på gång

Åh vad trist det ser ut här hemma! Kartonger överallt och inga gardiner hänger i fönstrena. Inget mysigt alls, det är ju så när man håller på att flytta. Riktigt kalt och trist. Men men...snaaart får vi flytta! Har vi tur så kommer vi in något tidigare :) Vi har även varit på IKEA och köpt lite ny inredning till lgh, så man vill ju sätta igång. Vi har bl.a köpt ett nytt skrivbord och kontorsstol till junior, hylla, lampor, matta, sänghimmel och lite annat smått och gott till bebisrummet också. Så man vill ju dit nu och sätta igång med att fixa inredningen :)

Imorgon ska vi iväg och köpa en säng till junior också, då han blev för "stor" för den han hade. Han tyckte att den var mer för mindre barn, och så ville han ha en "riktig" madrass (resårsäng) istället för att ligga på skumgummi madrass.

Sen har jag gått och blivit förkyld, och gjort illa vänsterfoten (på någonting?). Så hallt och lytt, förkyld och höggravid mitt i flytt och packning. Visst låter det underbart? Plus den där "grejen" som hände i höstas snart är över, och vi kan "knyta säcken" och gå vidare med våra liv. Ni som känner oss vet vad jag pratar om, för det är inget som jag tänker skriva om här. Det är för privat! Men som sagt, det är MYCKET som händer nu. Och så förbereder vi också på att fixa det sista till Caspers kalas, som han ska ha på Busiz i Nyköping :)

Ja PartyLite party har man lyckats ha också mitt i allt :) Den dagen hann jag knappt hem innan hon som håller i det skulle komma och förbereda innan mina gäster skulle komma. Jag hade varit i Nyköping och storhandlat och shoppat lite kläder mm. och hann precis hem. Hon fick fixa och ställa upp sina ljus medans jag packade in varor i kylen och frysen, ha ha! Men så är det när man lever i ett hektiskt schema he he. Men det blev ett lyckat och roligt ljus party ändå :D



Inte undra på att man är helt slut! Ha ha ha! Aja, det får bli en liten hektisk period ett tag. Får hoppas det blir lugnare sen när man väl flyttat och allt är på plats :)

Extra vitaminer är bra nu, då man är förkyld :) Det är ju så gott också!


Men vi har även gjort goda räksmörgåsar, och mumsat gott allihop! Det var evigheter sen som vi åt räkmacka :)


Junior som är glad över att åka i backarna nu när vi har så mycket snö!



Även skridskor är roligt att åka :)



Annars mår vi alla bra. Mannen byter jobb snart (fast det är inom samma företag). Våran lilla flicka i magen mår säkert bra också. Hon buffas och sparkas MASSOR! Så det verkar vara en stark och frisk tjej där inne som ligger och lyssnar när vi pratar :)


Ha det så bra kära läsare!

Kram Tess

RSS 2.0