Äntligen reklam!

Ja som rubriken säger, nu längtar man nästan till att reklamen ska börja på TV! Och det händer väl aldrig i vanliga fall att man längtar, men vi har en god anledning.... och anledningen är att min son är med i Volvo reklamen!

Det är ju ett litet gäng med barn som leker kurragömma och Casper är han som springer genom grinden och sedan klättrar över staketet :)




Och Volvo, det är bra bilar det :D


Kram Tess

Mycket som händer och hänt.

Hej kära läsare!

Oj vad tiden och veckorna har sprungit iväg!! Jag vet att jag inte skrivit på länge nu, men har haft fullt upp med annat som dykt upp. Och så har ju sonen börjat i åk 1!! Vår stora kille alltså...herregud! Börjat i riktiga skolan, man kan knappt tro det!

Men Casper trivs jättebra i skolan och har en jättebra fröken (som är ny på skolan). Ann heter hon och hon verkar vara jättebra. Hon har tydligen jobbat som lärare i Huddinge tidigare, men fick nu denna tjänsten som är närmare hennes hem, då hon bor i Västerljung tydligen. Men hon har hjälp också av 3 personer: Bibbi (special lärare), Lisette och från fritidspersonalen Åsa och Yvonne! Det är jättebra, då hans klass består av 31 personer!

Nu har jag tid att börja blogga lite igen, så håll ut. Det kommer mera snart :)

Hoppas att eran sommar varit toppen!! Hoppas bara att man slipper alla dessa förkylningar som brukar komma nu när alla är på sina jobb och barnen börjat skolan!

På måndag är det dags skolfotografering! Tidigt, men ska bli skoj! Får börja planera och fundera ut vad han ska ha på sig nu i helgen, hi hi!


Ha det gott där ute och ha en skön fredag!



Kram Tess


RSS 2.0