Dags igen

Idag blev jag uppringd av en person som sa att dom ville att jag och Casper skulle vara med som statister till "Svenska Hjältar", ni vet den där galan som hyllar "svenska vardags hjältar".

Det är bara två timmar som vi "jobbar" imorgon och 1½ timme på söndag, så det kommer inte bli långa dagar. Men det ska bli kul att göra detta tillsammans igen hi hi! Och samtidigt göra en liten utflykt in till stan igen he he! Hoppas bara på uppehållsväder, hi hi!



Kram på er där ute!


Tess


Pepparkaksbygge

Idag när vi var hemma hos mina föräldrar så började min mamma att ta fram sina adventsljussaker och julsaker. Det blev jättefint och mysigt! Men det gjorde att jag kom i stämning och kände att jag ville göra något pepparkaks bak. Så vi åkte till affären och köpte lite pepparkaksdeg mm. och for hem igen.

Jag ville ju som vanligt inte göra något "vanligt" pepparkakshus, utan jag ville göra något annat...lite annorlunda! Så jag gjorde en släde!

Dock så hade jag inte handlat så mycket att garnera med som jag brukar göra, men vi hade inte så mycket tid heller, för vi skulle ju åka hem till oss idag.

Men mina föräldrar blev glada över den iaf. he he!

Så här blev den. En simpel liten släde hi hi.



Här står den så fint bland tomtar och julpynt!


Måste ju även skvallra och säga att jag har även idag ätit macka med julskinka och senap och druckit julmust! Så gott såååå, he he!


Må gott mina vänner!

Kram Tess

Film på vårat hus

Min käre man har gjort ett litet bildspel på huset vi kommer flytta till, där ni även ser delar av den stora tomten och av gäststugan (som är 30 kvm), jordkällaren och förråd (10kvm).

(glöm inte att sätta på ljudet)




Kram Tess

Skriva kontrakt =)

Idag ska vi åka till mina föräldrar i Trosa, det ska bli jättemysigt! Ha lite fredagsmys tillsammans med dom =) Vi åker efter vi har hämtat Casper hos dagmamman.

Imorgon ska vi äntligen ta och skriva kontraktet på vårat hus =) Åh vad vi längtar!! Helt otroligt hi hi!! Ska bli kul att se huset och tomten igen! Ska försöka komma ihåg att fota både huset och tomten så ni kan se lite mer hur det ser ut =D Som man sitter och planerar och tänker på möbleringen i huset och hur vi ska ha det på våran stora härliga tomt!

Och inför advent...så är det för första gången som jag känner att jag inte har någon som helst vilja att ta upp adventsljusstakar och allt det där igen, det ligger ju så bra nedpackat redan...vill ju inte packa upp det igen när vi nu ska flytta HA HA HA! Men jag ska ändå sätta upp det, men jag känner inte samma lycka och längtan inför advent som jag alltid gjort förr! Mycket är nog vädret också....det är så grått och trist alltjämt, känner ingen "adventsstämning" alls....men det kanske kommer när sakerna väl är uppe ;-)



Ha nu en underbar fredag och njut ordentligt!

Kram Tess

Felix i Cookalong

Igår var jag och mina föräldrar iväg på Tinas Cookalong! Det var roligt! Danne och Casper hade liten egen "far och son" tid tillsammans undertiden =) Kvällens gäst var inte mindre än självaste Felix Herngren, lite komiskt he he!

Det var mycket folk som vanligt när vi kom dit. Kön var lång utanför. Men jag tyckte att det var roligt att mamma och Stallen ville gå på detta. Mamma hade haft en "skitdag", så hon behövde få komma och ha lite kul =)

Så när allt började så hade vi så roligt åt Felix och hans kommentarer he he! Men han är ju en superhärlig kille! Jag var lite nervös efter programet, vad han skulle säga när han såg mig. Skulle han tro att man var en "stalker" eller liknande ha ha ha! Men saken är den att jag inte visste vem som skulle vara med i programmet när jag bokade biljetterna, och så visste jag ju inte heller vid den tiden att jag skulle jobba ihop med honom...att han skulle vara min regissör! För vem kunde förutspå det liksom ha ha ha!

Men när programmet var över så gick jag och mina föräldrar mot han och Tina. Han såg mig direkt när jag kom fram och blev glatt överaskad! "Nämen, är du här! Vad roligt!" sa han med ett leende och kramade om mig! Skönt tänkte jag för mig själv som varit nervös över att han ska tro att jag "förföljer" honom he he! Sedan så berömde han mig över hur duktig jag var i fredags mm. Jag presenterade honom även för mina föräldrar, och han sa till dom att dom verkligen hade en duktig dotter =) Så det var kul! Sedan var vi tvugna att gå för att hämta våra jackor och gå ut och vänta på att Danne och Casper skulle komma och hämta upp oss.

Så det var en härlig måndagskväll! Här är lite bilder från gårdagen



Ha det så bra mina vänner!

Kram Tess


Sköna söndag

Idag var det verkligen skönt att få sova ut lite efter några långa dagar (väldigt roliga, men långa). Har suttit och tänkt på vilket "flyt"/tur vi har egentligen. Att först få jobb inom dom områden som man vill ha och sedan att vi ska flytta till hus som vi så länge drömt om! Helt fantastiskt! Man lever som i en dröm, bara det att den är sann!

Så igår efter det att jag skrikit av mig av glädje och skuttat runt i lägenheten, så ringde jag min mamma och berättade den glada nyheten! Hon blev ju överlycklig också! Men då bestämde vi oss för att fira julen här hemma hos oss för sista gången! Det ser jag verkligen framemot! Ska höra med min syster om dom också vill fira jul här uppe eller om dom har andra planer. Jag vet ju att min bror m. familj ska upp till fjällen och fira julen där, så dom kommer inte. Tänk, här sitter jag och planerar inför julen redan HA HA HA!!! Aja, tiden går fort ;-)

I veckan som kommer så ska vi säga upp lgh och jag ska även ringa till Trosa komun för att ställa Casper i kö till dagis som han får gå i när vi flyttat mm. Och så är det dags för att införskaffa sig på lite kartonger och gå igenom lgh och kasta det som ska kastas för att förbereda lite inför flytten



Vi hörs!

Kram Tess 

Flytta till hus!

Ikväll fick vi en så himla glad överraskning! Ni som läser vet ju att vi har varit och tittat på hus för ett tag sedan men att vi inte fått något svar. Vi hörde ingenting på länge och hade börjat att tappa hoppet när plötsligt ikväll, fick jag ett mail från Thomas. Där stog det att vi får flytta in, att han har valt oss!!! Herregud vilken glädjeyra det blev här hemma ha ha ha! Åh så jäkla skönt och roligt!! Danne ringde till honom och då kom dom fram till att dom skulle höras efter helgen för att bestämma en dag för att skriva kontraktet mm. Huset har tre sovrum och sedan är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Sedan finns det en gäststuga, ett litet förråd och jordkällare på tomten.

Så förstå...i sommar kommer vi även att kunna använda våran stora pool som vi fått av mina föräldrar ute i våran stora riktiga tomt och gå runt och fixa och ha det helt fantastiskt! Åh ja, man har många tankar och planeringar ha ha ha! Det ska bli så himla kul och skönt att få flytta till hus, och tillbaks till Trosa igen =)

Visar lite bilder på huset. Tyvärr så har vi inte några bilder på trädgården (men det kommer) och bilder på altan är tyvärr tagen när det var kväll. Men huset är jättefint och gulligt.



Ja ikväll kommer man sova gott och drömma sig bort hi hi! Åh vad vi är lyckliga och förväntansfulla nu, det går ej att beskriva med ord...


God natt nu mina kära vänner!

Kram från en lycklig och trött Tess

Då var det över...

Nu är det lördag kväll. Har tyvärr inte haft tid till att blogga dom senaste dagarna. Allt har gått i ett he he! Casper började sin reklamfilminspelning i onsdags (skitkul!) Det var dock långa dagar, vi var där från 7 på morgonen och åkte därifrån mellan 19-19.30 varje dag. Fast idag så hade vi inte så mycket att spela in, så vi åkte från studion runt kl 14.00!

Det känns lite sorgligt, för man har ju "fastnat" för folket man träffat och gillar dom allihop väldigt skarpt! Men vi har iaf. varandras mailadresser och telefonnummer, så vi håller kontakten med varandra ändå =)

Casper var så jäkla duktig och fantastisk!!! Vi är SÅ stolta över honom! Alla i teamet tyckte att han var så bra, duktig och uthållig för att han orkade "jobba" så länge i dessa dagarna. Men han tyckte ju att det var roligt samtidigt som han var supertrött om mornarna! Längtar så mycket emot att få se resultatet hi hi! Men det var ett par helt FANTASTISKA dagar! Detta var helt över förväntan!

Och i fredags så var jag själv med i en reklamfilm. Så först på förmiddagen var jag med Casper, men sedan efter lunch så skjutsade Danne mig till Slussen. Där blev jag upphämtad av en kille i den produktionen som gjorde reklamfilmen och så åkte vi ut till inspelningsplatsen! Det som var roligt var att det var Felix Herngren som var regissör! Han var super rolig och snäll! Vi hade skitkul!!! Vi var färdiga med den reklamfilmen runt kl 20 på kvällen och då kom Danne o Casper och hämtade mig!

Något som också är skoj är att nu på måndag så ska jag iväg med mina föräldrar till Tinas cookalong (igen he he) och denna gången så är det just Felix Herngren som är kändisen ha ha ha! Så det ska bli kul efter sändningen att gå fram och prata med han. Han kommer nog att bli snopen att jag är där också ha ha ha! För jag visste inte vilken kändis det skulle vara med i programmet när jag bokade biljetterna till Tinas Cookalong, och sedan att det blev just han var ju roligt ha ha ha!

Så det har varit väldigt mycket nu, men samtidigt väldigt väldigt roligt! Men nu är vi bra trötta, så ikväll blir det läggdags tidigt och ska bli skönt med sovmorgon imorgon he he =)


Jag och världens roligaste regissör som var rolig att jobba med!



Kram Tess


Kostymprovning

Idag har vi flängt runt och varit på kostymprovning, både till mig och till Casper. Det var riktigt roligt och spännande!

Vi åkte först ut till Bromma, där jag skulle prova mina kläder. Jag provade massor av olika kläder och roligt var det he he! Ska bli spännande på fredag då inspelningen äger rum =)

När vi var färdiga där så åkte vi in mot stan igen. Det var lite tid kvar innan det var dags för Casper att vara på sin kostymprovning, så vi åkte runt lite och så blev vi lite hungriga och stannade och käkade på Gärdet Grillen. Gott gott! Men sedan var det dags att åka till kostymavdelningen.

Det var superkul! Caspers stylist var supertrevlig och hade tagit fram en massa olika kläder och ombyten till Casper. Medan vi var där och bytte kläder på Casper så kom även Caspers "farfar" i reklamen. Det var roligt! Casper hade faktiskt ganska "busiga" kläder på sig, en liten "Emil" stil på någe vis he he!

Imorgon börjar allvaret! Vi ska vara tidigt som sjutton i studion (7:15) för att käka lite frukost och sedan får Casper byta om och bli sminkad och färdig till 8:00 då inspelningen börjar. Vi kommer nog att vara färdiga imorgon runt kl 17, så det blir en lång dag. Men dom hade även fixat så att det fanns en liten launge (stavning?) där Casper kunde få vila (om han ville) eller om han ville spela lite TV spel och leka lite mm. för det kan ju bli långa pauser där man inte gör någonting alls, och då kan väntan bli lång och tråkig.

Jag bjuder på en bild på Casper från kostymprovningen idag =)



Så det blir att man går och lägger sig tidigt ikväll!! Ha det gott mina kära bloggläsare!

Kram kram från Tess

Jag kommer att vara med i reklamfilm!

Detta är helt otroligt igentligen, ha ha ha! Jag har blivit uppringd ikväll av det produktionsbolag som jag var på Casting hos. Jag kommer att få vara med i den!!! Jippi!!! Så nu är det inte endast Casper som kommer att vara med i reklamfilm, utan även jag med ha ha ha!

Jag ska också iväg imorgon för att kolla vilka kläder jag ska ha inför inspelningen, så imorgon blir det fullt upp!
Vi ska börja spela in nu på fredag, och då har även Casper sin inspelning, men som tur är så är Danne med Casper då.

Ja mycket som händer här borta hos oss he he! Men bra roligt är det!



Ha det så gott mina kära bloggläsare!


Kram från en mycket lycklig Tess

Min son fick rollen!!!

Åh vad vi är glada här hemma! Igår så ringde produktionsbolaget och berättade att Casper är den dom vill ha och tyckte var bäst av alla barn, till reklamfilmen!!! Så jäkla roligt!!! Casper blev överlycklig och hojtade och skrek "YEEESS" och sprang omkring här hemma ha ha ha!

Tänka sej, att min lilla son fick huvudrollen i en reklamfilm *ler stolt*! Jag är så otroligt glad för hans skull!! Fast den kommer att sändas på TV i Norge. Men dom kommer att fixa så att Casper får alla reklamfilmer (det kommer nämligen vara liknande "adventskalender" reklamfilm), så att han kan få se "slutresultatet" hi hi!

Så imorgon ska Casper iväg och prova kläder till reklaminspelningen! Det ska bli så spännande! För inspelningen börjar redan nu på onsdag, och så spelar dom in till lördag. Så fyra dagar spelar dom in, det ska bli ett äventyr för oss alla, inte minst för Casper. Plus att Casper kommer att få en väldigt bra "lön" som han är otroligt glad över!

Våran lilla skådespelare hi hi!



Kram Tess

Jag blev uppringd idag...

Idag blev jag uppringd utav en tjej som jobbar på det produktionsbolag som jag var på förut när dom sökte efter folk till reklamfilm. Jag var ju på casting där för inte så länge sedan, en vecka sedan ungefär.

Och idag så ringer dom och berättar att jag är en av favoriterna (som hon sa det)!! Dock är inget "spikat" och bestämt till 100%, men att jag låg tydligen mycket bra till. Dom berättade att dom inte vet vilken roll jag kommer att få, men antingen så är det huvudroll, biroll eller statistroll. Men det spelar ingen större roll igentligen vad jag får, jag tycker bara att det är så roligt!!!

Men hon sa att dom kommer troligtvis att veta mer på måndag och att dom då kommer att ringa till mig och berätta, hi hi!


Så vi får se hur det går! Nu är det inte bara min son som kanske kommer med i en reklamfilm, utan nu kanske jag med kommer med, fast i en helt annan reklam ha ha ha!!! Vad roligt!! Väntar med spänning nu!


Kram Tess

P.S Ang. huset vi var och såg på i Trosa, kommer vi att få svar på i helgen.....håller både tummar och tår nu! D.S

Casper har varit på casting...

Hej kära bloggläsare! Jag måste få berätta att i måndags så ringde det en tjej till mig som ville att Casper skulle komma och provfilma till en reklamfilm! Jättekul!!! Det är en reklamfilm som ska sändas i Norge! Åh vad glad Casper blev när han hörde detta!!

Så igår så åkte vi in till Gamla stan för hans provfilming! Det gick ganska bra faktiskt och det skulle tydligen inte vara så många barn som dom skulle "casta" =)

Dom söker efter en mamma, pappa, pojke 5-år, flicka 7 år, flicka 12 år, farmor och farfar i denna reklamfilm. Så det ska bli en familj.

Så när vi var klara där så var vi jätteglada och spända och hoppades att dom tyckte att det gick bra för Casper! Och så idag....då ringde dom mig igen!!! Dom ville att Casper skulle komma tillbaka och provfilma, för det stog tydligen nu mellan han och två andra 5 åriga pojkar!! Jösses va glad man blev hi hi!! Så jag berättade direkt för Casper när jag hämtade honom hos dagmamman idag att vi skulle iväg så han skulle provfilma igen. Han blev överlycklig och riktigt sken upp!!

Så hem gick vi och gjorde lite mellis till honom och sedan åkte vi tillbaks in till Gamla stan. Denna gången fick han göra lite andra saker framför kameran, och det gick jättebra. Man blir så jäkla stolt som förälder!!!! Hon som filmade Casper sa åt oss, Danne och mig, att vi måste sätta Casper i teaterskola, för att han var så himla duktig!! Shit, bättre komentar kan man ju inte få he he!

Så lyckliga och förväntansfulla är vi nu här hemma! Hoppas att dom hör av sig, för då skulle min lilla prins bli den lyckligaste i hela världen!!


Kram på er där ute!

HÅLL NU ERA TUMMAR!!!

Idag var vi på husvisning i Trosa! Huset är superfint och gulligt. Det ligger i ett fritidshusområde och ute i naturen, helt underbart!!! Tyvärr så hade det varit två andra familjer som varit där och tittat innan oss, men man är inte "ute ur leken" för det. Men det som var lite kul var att husägaren och jag kände till varandra, vi har nämligen gemensamma kompisar och har setts ute förr, så vi hoppas att det ger oss ett liiiitet försprång he he!

Vi hoppas nu jättemycket och vill att han ska "välja" oss. Alla blev vi förälskade i huset och den STORA tomten som även hade jordkällare och ett kallföråd.

Så den här veckan så kommer timmarna och minutrarna kännas som evigheter innan vi får svar he he! Men spännande kommer det att bli!




Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Kram Tess

RSS 2.0